AGENDA

Próximas actividades


Optimització de la logística de l'alimentació

Stand ICIL A158 - SIL Barcelona

18 Junio 2025

Clúster Digital, Food Retail, In-move, INNOVAC, INNOVI, juntament amb ICIL i amb el suport d’ACCIÓ, organitzen un nou Desayuno de trabajo emmarcat al SIL Barcelona.

Enoconsens Interlab, un circuito interlaboratorio de análisis de vinos sensoriales que hemos lanzado hace tres años y ya tiene la participación de más de cien catadores profesionales.

Eficiencia y ahorro con innovación tecnológica

Biblioteca Ramon Bosch de Noya, Plaça Primer Homenatge a la Vellesa, 10 Sant Sadurni

19 Junio 2025

El Ayuntamiento de Sant Sadurní e Innovi lo invitan a participar en un día participativo para descubrir los resultados del proyecto Efivi sobre ahorro y eficiencia del agua y a moverse juntos en la definición de los desafíos futuros del sector del vino.

Programa:

11:00 h - Cargo de bienvenida institucional del concejal de finanzas, promoción económica y empleo, comercio y asuntos de consumo.

11:10 H - Resultados del proyecto Efivi, con Ruth Canicio (DR Consulting Chemist)

11:20 H - Mesa redonda con compañías participantes: Raventós I Blanc, Gramona, Maria Notó Sa y Covides

12:15 h - Presentación del proyecto ...

Properament més informació

Jorna coorganitzada en col·laboració INNOVI i el Clúster Food Retail amb el suport d'ACCIÓ

Cursos de poda de respecte

11 Diciembre 2026

Página para realizar el pago de los cursos de poda de respeto.

Actividades anteriores


  • 5º Simposio de viticultura regenerativa

    VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Vilafranca del Penedès

    El próximo jueves 12 de junio, de 9:30 a 13:30, en el vineo de Vilafranca del Penedès, el 5º Simposio de viticultura regenerativa se celebra con el título 'Vinyes Vives: estrategias regenerativas para el ecosistema del vino'.

  • CarbonFlow: carboni del bosc a la vinya

    Sala el cafè Carrer de Selma, 2 El Pla de Manlleu (Aiguamúrcia)

    Millorar els sòls dels nostres cultius és una necessitat i una urgència. Les pràctiques agrícoles de les darreres dècades han augmentat l’impacte de l’activitat agrícola mil·lenària en els nostres sòls i darrerament estem prenent consciència de les conseqüències. Aquestes pràctiques ens han permès prosperar, però les seves conseqüències posen en perill la continuïtat de l’activitat, especialment amb la gravetat del canvi climàtic que s’espera els propers anys. Una bona manera de resoldre aquest problema és la transferència del carboni d’allà on el seu excés és un problema, com és el cas de molts dels nostres boscos. El Carbonflow és un ...

  • Noves alternatives al sulfurós: cap a una vinificació més saludable

    Cooperativa Unió, Reus

    En aquesta sessió, posarem especial èmfasi en l’exploració d’alternatives a l’ús tradicional del sulfurós, un component habitualment utilitzat com a conservant en els processos d’elaboració del vi, però cada cop més qüestionat per les seves implicacions per a la salut i la sostenibilitat. La reducció o substitució del sulfurós no només respon a una demanda creixent dels consumidors que  busquen productes més naturals i saludables, sinó també a una inquietud per part dels elaboradors de vi, que volen innovar i adaptar-se a les noves exigències del mercat sense renunciar a la qualitat i l’estabilitat dels seus productes. Aquesta jornada serà ...

  • Microorganismes i qualitat del vi: diagnòstic, control i prevenció

    VITEC (Falset)

    Aquesta jornada pretén posar en valorla importància del control microbiològicdurant l’elaboració dels vins, mitjançantdues qüestions fonamentals.

  • Co-creació d’accions per impulsar la presència dels vins dels microcellers al Penedès

    Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

    En el marc de l’impuls a l’emprenedoria vitivinícola que promou el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, volen posar en marxa un pla pilot d’actuacions per afavorir la comercialització dels vins elaborats pels microcellers

    Amb aquesta finalitat el  passat mes de febrer, i en col·laboració amb INNOVI, es va organitzar el taller “Comercialitza el teu vi: identifiquem les millors fórmules per als microcellers”. Durant la sessió, els microcellers participants van aportar diverses propostes orientades a reforçar la comercialització dels seus vins.

    Dues propostes van destacar: guanyar visibilitat al territori, especialment al Penedès, i impulsar la venda conjunta entre ...

  • Digitalització i tecnologies 4.0 en l’agroalimentació oportunitats, barreres i casos d’èxit

    ONLINE

    Uneix-te a aquesta jornada interclúster per descobrir com la digitalització i les tecnologies 4.0 estan transformant el sector agroalimentari. En col·laboració INNOVI, INNOVACC i el Clúster Food Retail de Catalunya, explorarem casos reals d’innovació en diferents àmbits de la cadena de valor —des del sector vitivinícola fins al carni i el retail. A més, coneixeràs de primera mà les principals línies d’ajuts i subvencions disponibles per impulsar la digitalització a la teva empresa.

    Properament més informació i inscripcions.

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies