25 Abril 2024
Aquest curs està dirigit a persones interessades en la capacitació en diversos aspectes clau de la gestió de petits cellers per aconseguir construir unes bones bases en les seves primeres fases i/o ajudar en el seu canvi estratègic en els següents eixos:
1.Estratègia i gestió
2.Comercialització
3.Internacionalització
4.Digitalització
5.Comunicació i Sostenibilitat
L’objectiu del curs és donar les eines necessàries per a que els petits cellers puguin desenvolupar un pla estratègic global d’acord amb els principals eixos d’activitat
Aquest curs té unes sessions compartides amb el curs de màrqueting digital de manera que els dos ...
Durant 4 dies, milers de professionals i expositors del món de l’empaquetatge ens converteixen en el seu punt de trobada, un aparador privilegiat on es poden descobrir les solucions i les tendències que marquen el rumb del sector.
Empreses i professionals de diverses indústries venen a presentar les seves novetats en una cita que genera oportunitats de negoci, fomenta noves col·laboracions i aposta pel coneixement i la innovació per impulsar el packaging com a palanca del creixement sostenible.
16 Mayo 2024
Tant el context actual de sequera com les previsions de canvi climàtic ens indiquen que l’optimització de la gestió hídrica de la vinya és i serà una prioritat màxima per als viticultors.
En aquesta jornada diversos experts en el camp de les pràctiques agronòmiques i del reg de suport explicaran diferents aspectes tècnics, legals i experiències associades a aquesta qüestió per obtenir una visió integral de com es poden afrontar els períodes de sequera en el sector.
08:30 ACREDITACIONS
08:45 BENVINGUDA I PRESENTACIÓ DE L’ACTE
LES PRÀCTIQUES AGRONÒMIQUES
09:00 MODELS D’ESCOLAMENT I EROSIÓ a càrrec d’Andrés Garcia ...
Us presentem el Curs de màrqueting que comença el proper 16 de maig:
L’activitat dels cellers està exposada al públic, tant pel que fa als productes que comercialitza com a les visites d’enoturisme. Assolir una comunicació efectiva en l’àmbit digital és clau per a poder posicionar les
El plantejament del curs és focalitzar els continguts perquè aquests siguin pràctics, aplicats i del propi sector. S’expliquen les diferents eines digitals disponibles a nivell web, xarxes socials , e-commerce i la seva aplicació en l’àmbit d’un celler.
El temàri a tractar serà:
Estratègies de comercialització InternacionalitzacióFonaments de màrqueting digital i comunicacióRelació amb els ...Página para realizar el pago de los cursos de poda de respeto.
Escola Agrària Mercè Rossell - Espiells
En el context d'actual sequera, a les zones de secà, els cultius agrícoles es troben exposats a dèficits hídrics substancials que superen amb escreix els nivells observats anteriorment, i suposen una amenaça important per a la sostenibilitat i la productivitat dels cultius a la regió.
La vinya, tot i ser una espècie ben adaptada a l'escassetat d'aigua, requereix un mínim d'aigua per assegurar el creixement vegetatiu i la fotosíntesi indispensable per la producció rendible i de qualitat.
En aquesta jornada diferents experts explicaran què podem fer per enfrontar la manca d'aigua i com podem conèixer l'estat del sol ...
ONLINE
11a ed. | Premis Ruralapps 2024
Ens complau informar-vos de la nova convocatòria dels Premis Ruralapps que el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya (DACC) acaba de publicar.
Els premis Ruralapps tenen l’objectiu de distingir les empreses que han desenvolupat un programari funcional i/o solucions tecnològiques que contribueixen a la millora dels sectors agroalimentari, forestal i/o del medi rural o bé, que faciliten l'accés a la informació, en aquests àmbits a la ciutadania.
Ja es poden començar a preparar les candidatures per presentar-les fins ...
ONLINE
Jornada de presentación del proyecto AEI Agrifood Fase 2.
El proyecto AGRIFOOD-ENV-DSS, destinado a impulsar la sostenibilidad en la industria agroalimentaria, avanza con éxito en su segunda fase, marcando hitos significativos en su desarrollo.
El consorcio está formado por la Asociación Aragón Innovalimen, INNOVI, Grandes Vinos y Viñedos, La Zaragozana, Bodegas Sumarroca, Fama Systems y Soluciones Cuatroochenta; cuenta con la colaboración de los Grupos de Investigación CREDENAT y GEOFOREST de la Universidad de Zaragoza.
ONLINE
El próximo 15 de abril a las 10:00h tendrá lugar la presentación de resultados alcanzados en el marco del proyecto LOCALVINO en el marco del proyecto en su fase 3 “Implementación de IoT en campo y certificación Blockchain por parte de las DOPs para garantizar al consumidor la trazabilidad de los vinos españoles»
Este proyecto, que ha estado en desarrollo desde noviembre de 2021, en diferentes fases, tiene como objetivo principal la implementación de tecnologías de la Industria 4.0, como el Internet de las Cosas (IoT) y la certificación Blockchain, para prevenir posibles fraudes en la industria vinícola ...
Centre de Visites de Torres
Assemblea General ordinària de Socis d'INNOVI!
No oblidis inscriure't!
Edifici de l'Enològica C/ Amàlia Soler, 29 08720
Informació sobre el curs: https://promocioeconomica.vilafranca.cat/agenda/linia-oberta-dajuts-en-inversions-als-cellers
Formació 100% subvencionada
Inversions directament destinades a la producció de productes vitivinícoles (des de la transformació del raïm fins a l’embotellat o envasat i etiquetat del producte vitivinícola al celler).
Inversions directament relacionades amb el control de qualitat.
Inversions directament relacionades amb la comercialització dels productes vitivinícoles.
A l'inici de la sessió es farà presentació de la Volta: projecte de logística compartida per ajudar als cellers de l'Alt Penedès.
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.