Clúster Digital, Food Retail, In-move, INNOVAC, INNOVI, juntament amb ICIL i amb el suport d’ACCIÓ, organitzen un nou Desayuno de trabajo emmarcat al SIL Barcelona.
ENOCONSENS INTERLAB, an Interlaboratory Circuit of Sensory Wine Analysis that we have launched three years ago and already has the participation of more than a hundred professional tasters.
19 June 2025
The City Council of Sant Sadurní and Innovi invite you to participate in a participatory day to discover the results of the EFIVI project on water saving and efficiency and to move together in the definition of future challenges in the wine sector.
Program:
11:00 h - Institutional welcome charge of the Councilor for Finance, Economic Promotion and Employment, Commerce and Consumer Affairs.
11:10 h - EFivi project results, with Ruth Canicio (DR Consulting Chemist)
11:20 h - Round table with participating companies: Raventós i Blanc, Gramona, Maria Notó SA and Covides
12:15 h - Presentation of the project of ...
26 June 2025
Properament més informació
Jorna coorganitzada en col·laboració INNOVI i el Clúster Food Retail amb el suport d'ACCIÓ
Pàgina per realitzar el pagament dels cursos de poda de respecte.
VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Vilafranca del Penedès
Next Thursday, June 12, from 9:30 to 13:30, in the Vinseum of Vilafranca del Penedès, the 5th Symposium of Regenerative Viticulture is celebrated with the title 'Vinyes Vives: Regenerative strategies for the wine ecosystem'.
Sala el cafè Carrer de Selma, 2 El Pla de Manlleu (Aiguamúrcia)
Millorar els sòls dels nostres cultius és una necessitat i una urgència. Les pràctiques agrícoles de les darreres dècades han augmentat l’impacte de l’activitat agrícola mil·lenària en els nostres sòls i darrerament estem prenent consciència de les conseqüències. Aquestes pràctiques ens han permès prosperar, però les seves conseqüències posen en perill la continuïtat de l’activitat, especialment amb la gravetat del canvi climàtic que s’espera els propers anys. Una bona manera de resoldre aquest problema és la transferència del carboni d’allà on el seu excés és un problema, com és el cas de molts dels nostres boscos. El Carbonflow és un ...
Cooperativa Unió, Reus
En aquesta sessió, posarem especial èmfasi en l’exploració d’alternatives a l’ús tradicional del sulfurós, un component habitualment utilitzat com a conservant en els processos d’elaboració del vi, però cada cop més qüestionat per les seves implicacions per a la salut i la sostenibilitat. La reducció o substitució del sulfurós no només respon a una demanda creixent dels consumidors que busquen productes més naturals i saludables, sinó també a una inquietud per part dels elaboradors de vi, que volen innovar i adaptar-se a les noves exigències del mercat sense renunciar a la qualitat i l’estabilitat dels seus productes. Aquesta jornada serà ...
VITEC (Falset)
Aquesta jornada pretén posar en valorla importància del control microbiològicdurant l’elaboració dels vins, mitjançantdues qüestions fonamentals.
Centre Àgora - Vilafranca del Penedès
En el marc de l’impuls a l’emprenedoria vitivinícola que promou el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, volen posar en marxa un pla pilot d’actuacions per afavorir la comercialització dels vins elaborats pels microcellers
Amb aquesta finalitat el passat mes de febrer, i en col·laboració amb INNOVI, es va organitzar el taller “Comercialitza el teu vi: identifiquem les millors fórmules per als microcellers”. Durant la sessió, els microcellers participants van aportar diverses propostes orientades a reforçar la comercialització dels seus vins.
Dues propostes van destacar: guanyar visibilitat al territori, especialment al Penedès, i impulsar la venda conjunta entre ...
ONLINE
Uneix-te a aquesta jornada interclúster per descobrir com la digitalització i les tecnologies 4.0 estan transformant el sector agroalimentari. En col·laboració INNOVI, INNOVACC i el Clúster Food Retail de Catalunya, explorarem casos reals d’innovació en diferents àmbits de la cadena de valor —des del sector vitivinícola fins al carni i el retail. A més, coneixeràs de primera mà les principals línies d’ajuts i subvencions disponibles per impulsar la digitalització a la teva empresa.
Properament més informació i inscripcions.
Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.
Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.