L'empresa Embotits Salgot, fundada el 1928 i dedicada a l’elaboració de derivats càrnis, va impulsar un procés de reposicionament estratègic en un negoci molt madur. Per aconseguir-ho es va centrar en concebre l’embotit com un producte gastronòmic versàtil, amb moltes formes i moments de consum. Va donar al client noves possibilitats per gaudir del seu producte, introduint una línia exclusiva de botifarres farcides de productes típics i els “llaminets”, petits fuets dissenyats i presentats pel seu consum a mode d’aperitiu, que s'han convertit en un dels seus productes estrella. El projecte Eco Salgot s’emmarca en aquesta aposta de diferenciació, fugint de la producció estàndard i alineada amb els nous criteris de compra del consumidor: salut, sostenibilitat o benestar animal, per definir un model alternatiu de producció de carn de porc ecològic i un nou procés d’elaboració de productes càrnis ecològics tradicionals Premium. Per fer-ho, va crear la primera granja de l’Estat en recerca de porc ecològic, el Saüc, on treballen amb diferents races i sistemes d’alimentació, i elaboren productes sostenibles i innovadors.
Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.
Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.
Comments