Quina serà la producció i com serà el vi del Penedès a finals de segle? Què podem, què hem de fer? Un problema global, d’efectes locals i solucions

Aquest esdeveniment ha vençut
En un format de taula rodona volem posar en relleu els reptes que presentarà la vitivinicultura a finals del segle XXI. Ho abordem des d’una perspectiva multidisciplinar, amb experts en clima, viticultura, enologia y economia. Cadascun dels experts aportarà la seva visió del futur que s’acosta i la taula rodona s’obrirà a la intervenció del públic, per establir diàleg amb el sector i trobar estratègies comunes i particulars per les diferents necessitats i sensibilitats.

Programa:

9.30 h Inscripcions i lliurament de la documentació 10.00 h Presentació de la Jornada -
  • Sr. Josep Mª Martí i Ràfols, Ajuntament de Vilafranca
10.30 h Presentació de la taula Rodona -
  • Sra. Felicidad de Herralde Traveria, IRTA
10.40 h Intervencions inicials dels Membres de la taula -
  • Sr. Marc Prohom Duran, Servei Meteorològic de Catalunya
  • Sr. Robert Savé Monserrat, IRTA,
  • Sr. Sergi de Lamo Castellví, VITEC,
  • Sra. Cristina Escobar González, CREDA
  • Sr. Xoán Elorduy Vidal, INCAVI
  • Sr. Francesc Reguant Fosas, Col·legi d’Economistes de Catalunya
11.20 h Torn obert de debat de públic i ponents 12.40 h Conclusions preliminars
  • Sra. Felicidad de Herralde Traveria, IRTA
13.00 h Cloenda de la Jornada   La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:  

Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2018-06-1107:54 2018-06-1107:54 Europe/Madrid Quina serà la producció i com serà el vi del Penedès a finals de segle? Què podem, què hem de fer? Un problema global, d’efectes locals i solucions Espanya

Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies