Presentació projectes d’innovació al sector vitivinícola

This event has expired

PROGRAMA09:45—Rebuda assistents i presentació de la jornada. INNOVI10:00—Projectes d’innovació finalitzats al 2018Grup Operatiu pel desenvolupament sostenible i l’economia circular en el sector vitivinícola. Frederic Clarens, EURECATPetjada hídrica. Eina informàtica pel càlcul de la petjada hídrica dels cellers. Ohiane Esparza, LAVOLAEconomia circular dels taps de suro. Implantació d’un sistema de retorn dels taps de suro en el marc de l’economia circular. Belén Puyuelo, LAVOLAProjecte LIFE + Ecorkwaste. Reutilització del subproducte del suro per a la filtració d’aigües residuals dels cellers i per a generar gas a través d’una planta de gasificació. Frederic Clarens, EURECATBodegues sostenibles 4.0. Anàlisi de la viabilitat de la implementació d’energies renovables en els cellers. Esther Izquierdo, ARC BCNEstudi de les tendències i les oportunitats de digitalització del sector alimentari. Clara Santamaria, INNOVI

  • Torn obert de preguntes (15 min)

11:15— Coffee break11:45—Projectes d’innovació en curs i propers mesosBodegues intel·ligents. Sistema d’indicadors energètics pel control del consum d’energia en els cellers 4.0. Marina Curtó, ARC BCNCava No FML. Projecte Pilot de Minimització de la fermentació malolàctica no volguda als vins escumosos. Cristina Reguant, URVOPTIVINYA. Projecte Pilot d’Optimització del control de maduració i quantitat de la collita de la vinya. Ferran Vilà, VALLFORMOSAWetwine. Innovacions en l’aplicació a celler d’aiguamolls construïts. ARLALORAEcollevat. Desenvolupament de llevats ecològics per a vins i escumosos. Xoan Elorduy, INCAVIEvolució i traçabilitat dels taps amb tecnologia QR/NFC. Patrícia Jové, ICSUROCorchactivo. Viabilitat de l’aplicació dels subproductes de la indústria surera vitivinícola com a sustrats actius en cobertes vegetals. Patrícia Jové, ICSUROApperviti. APP per a l’agilització de la gestió del personal de camp vitivinícola. Albert Duaigües, EFOODPRINTGolden Bubbles. Estudi de viabilitat per al desenvolupament d’etiquetes amb adhesiu removible i maquinària de neteja en línia per a la millora del procés d’embotellat de vi. Mireia Andreu, PACKAGING CLUSTERMejor4viti. Estudi d’oportunitats de millora del procés productiu a través de la indústria 4.0 en el sector vitivinícola. Anna Herrera, THE BE BRANDInterclúster amb clúster de l’aigua. Optimització de la gestió de l’aigua al sector vitivinícola. Clara Santamaria, INNOVIEscola de poda d’INNOVI. Roc Gramona, INNOVI

  • Torn de paraules (15 min)

13:00—Finalització de la sessió


This event has expired

Date and time


Add to calendar 2018-12-0409:45 2018-12-0413:00 Europe/Madrid Presentació projectes d’innovació al sector vitivinícola Spain

Who's in

Comments


To comment, please login or create an account

Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.

Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.

Modify cookies