Esmorzar d'innovació a Vallformosa

This event has expired
  • Quins factors són necessaris per detectar oportunitats de millora?
  • Hi ha algun mètode per fomentar noves idees en innovació?
  • Com poden gestionar-se les innovacions incrementals i disruptives dins l’empresa?
Al primer esmorzar d’innovació a Sant Cugat del Vallès coneixerem el cas d’èxit de l’empresa Vallformosa, una empresa familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves del Penedès. Després d’un procés de professionalització dins de la companyia, Vallformosa va apostar per analitzar detalladament els seus processos fins que, finalment, ha apostat per un procés de millora continua que dóna lloc a noves oportunitats i innovacions incrementals, tant de processos, com de producte i de model de negoci. En Ferran Vilà, director d’Innovació i Desenvolupament de Negoci de l’empresa, explicarà com ha sistematitzat la innovació amb la implementació de la millora continua i, recentment, ampliant-lo a innovació oberta, fet que ja ha permès a Vallformosa reduir de forma substancial els costos, entre d’altres beneficis. Al final de la sessió hi haurà un cafè-networking amb tots els assistents per compartir les vostres experiències en innovació. INSCRIU-TE AQUÍ!

This event has expired

Date and time


Add to calendar 2016-11-2409:27 2016-11-2409:27 Europe/Madrid Esmorzar d'innovació a Vallformosa Spain

Who's in

Comments


To comment, please login or create an account

Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.

Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.

Modify cookies