8:30 – 8:45 Arribada d’assistents 8:45 – 9:00 Obertura del congrés Salvador Puig, Director general de l’INCAVI Presentació Jaume Mata, President d’INNOVI Jaume Gramona (moderador) 9:00 – 09:45 L’origen i aplicacions del sofre Manel Montaño. Director general de AFEPASA 09:45 – 10:05 Toxicologia del sofre Montserrat Riu Aumatell. Professora agregada UB- Dept. Nutrició, Ciències de l’Alimentació i gastronomia. 10:05 – 10:35 Pulverització vitícola: reglamentació a les zones tractades, aplicació del sofre Joël Rochard. Sustainable Development Expert IFV/ Institut Français de la Vigne et du Vin 10:35 – 11:05 El Sofre, cinquè element de la planta Olivier Demarle. Director Investigació i Desenvolupament Fraysinnet 11:05 – 11:15 Precs i preguntes 11:15 – 11:45 Pausa Cafè 11:45 – 12:15 Efectes de l’ús d diferents productes ecològics en vinya Montserrat Nadal. Professora Titular Grup Viti Vinicultura (VTV). Facultat d'Enologia, Universitat Rovira i Virgili 12:15 – 12:35 Reduir el contingut de sulfit dels vins: possible o poc realista? Michel Valade. CIVC. Responsable du Service vin du Pole Technique et Environnement Comité Champagne 12:35 – 13:05 Utilització del sofre a la vinya: un producte eficaç Sébastien Debuisson. Responsable du Service Vigne Comité Champagne 13:05 – 13:45 L’equilibri de la vinya en la biodinàmica Adriano Zago. Consultor en Agricultura Biodinàmica, Doctor en Ing. Agrònoma i Enòleg. 13:45 – 14:00 Precs i preguntes 14:00 – 14:10 Cloenda de la jornada - Ajuntament de Vilafranca del Penedès 14:10 Pica pica i copa de vi |
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios