Innovació Alimentària en Clústers

This event has expired

Benvinguda i presentació de la sessió

  • Encarni Avilés – ACCIÓ. Generalitat de Catalunya

Ponències

  • 6 tendències en nutrició que afectaran en el teu portafoli de productes
    • Cristina Lafuente i Juana Mª Gonzàlez – Alimmenta
  • Estratègies per a reduir el grau alcohòlic dels vins
    • Dr. Fernando Zamora – Universitat Rovira i Virgili
  • Carn de porc, mites i realitats en alimentació i salud. INFOODERS plataforma per a la informació alimentària
    • José Juan Rodríguez – Universitat Autònoma de Barcelona
    • Juan Ramón Hidalgo – Food Legal Solutions
  • Entendre les necessitats dels clients i les tendències dels consumidors per a innovar amb valor: Danone Pro
    • Àgata Gelaberto – DANONE
  • L’sleeve com a solució disruptiva de branding
    • Francesc Egea – Innovacions per a Etiquetatges
  • Retail innovador sector alimentació
    • Jordi Mas – Mas Gourmets

Taula Rodona

  • Moderador: Toni Massanés – Fundació Alícia

Informació d’interès per als participants

  • Oportunitats de Cooperació Internacional amb la xarxa EEN
    • Marta Casanova – ACCIÓ. Generalitat de Catalunya

This event has expired

Date and time


Add to calendar 2016-08-0318:13 2016-08-0318:13 Europe/Madrid Innovació Alimentària en Clústers Spain

Who's in

Comments


To comment, please login or create an account

Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.

Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.

Modify cookies