MERCADO ONLINE DE LA UVA

INNOTAST: La desalcoholització de vins, una oportunitat estratègica per al sector català?

Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

Inscripció prioritària socis d'INNOVI via mail  - Properament obrirem inscripcions a no socis.

El vi desalcoholitzat és cada cop un concepte més recurrent tan al sector com al públic general. Noves referències, presència creixent en punts de venda i en el mitjans. Aquesta jornada permetrà aprofundir en l’anàlisi exhaustiva d’aquests productes i també conèixer-ne les darreres novetats. Per una banda es presentarà un estudi promogut per L’ Ajuntament de Vilafranca i realitzat per INNOVI en el que es donarà resposta a com es fan, com estan regulats a nivell europeu i nord-americà i com està estructurat el seu mercat als EEUU, Alemanya i a Espanya. Per altra banda, analitzarem els reptes de la seva comercialització al mercat local, els serveis de desalcoholització oferts per Bevzero i l’aproximació disruptiva i de futur per part d’ALTR. La jornada finalitzarà amb un tast guiat per part de David Seijas de referències seleccionades.

  • 9:45     RECEPCIÓ ASSISTENTS                  
  • 10:00   BENVINGUDA - Rosa Figueras, Responsable de promoció econòmica de l'ajuntament de Vilafranca
  • 10:15   INNOVI I LA DESALCOHOLITZACIÓ  - Eloi Montcada, Clúster manager d’INNOVI      
  • 10:30   PRESENTACIÓ DE L'ESTUDI: VINS DESALCOHOLITZATS TECNOLOGIA, REGULACIÓ I MERCATS  - Gerard Pujol, Project Manager d’INNOVI
  • 11:15   EL REPTE DE COMERCIALITZAR VINS DESALCOHOLITZATS A CATALUNYA - Andrea Mellado, e-commerce Manager de BLUE DOLPHIN
  • 11:45   LA DESALCOHOLITZACIÓ COM A SERVEI - Noelia Oliver, Sales Manager de BEVZERO
  • 12:15   EL FUTUR DE LA DESALCOHOLITZACIÓ BASADA EN MEMBRANES*  - Elisa Calvello, Director of strategy & Marketing ALTR
  • 12:45   INNOTAST: COM HEM DE TASTAR I VALORAR ELS VINS DESALCOHOLITZATS? - David Seijas sommelier del Bulli i co-fundador de Gallina de piel wines 
  • 13:45   TANCAMENT DE LA JORNADA                                                     

*En  anglès, des dels Estats Units



Día y hora


Añadir al calendario 2025-12-1109:45 2025-12-1113:45 Europe/Madrid INNOTAST: La desalcoholització de vins, una oportunitat estratègica per al sector català? Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

Lugar

Centre Àgora - Vilafranca del Penedès


Quién viene

Comentarios


Para comentar, por favor inicia sesión o crea una cuenta

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies