INNOVI anima cellers i viticultors a seguir utilitzant aquesta einagratuïta i col·laborativa durant la verema 2025


Amb l’estiu avançant i la verema a tocar, des d’INNOVI volem desitjar-vos unes molt bones vacances i una gran campanya de collita. Aprofitant aquest moment clau per al sector,  us volem fer saber que ahir vam presentar diversos projectes d’innovació que posen el focus en alguns dels principals reptes de la vitivinicultura actual.

Més de 30 organitzacions de les comarques del Priorat i la Ribera d’Ebre formen part d’aquest nou impuls col·lectiu, que té per objectiu millorar la competitivitat de les empreses a través de la recerca, la transferència de coneixement i l’aplicació pràctica de noves solucions.

Entre les línies ...


El Diploma d’Expert en Poda de  Respecte combina innovació, pràctica i sostenibilitat per afrontar els reptes  actuals del sector vitivinícola


El 5è Simposi de Viticultura Regenerativa ha reunit experts en gestió del sòl i captura de carboni al Vinseum de Vilafranca del Penedès per mostrar com aquest sector pot ajudar a frenar la crisi climàtica.


Projecte cofinançat per la Unió Europea a través de la intervenció 7161 del Pla estratègic de la PAC (PEPAC) 2023-2027

La sequera representa una amenaça greu per a les vinyes catalanes, afectant la producció i qualitat del raïm i posant en risc la sostenibilitat econòmica i ambiental del sector vitivinícola. Aquest cultiu, altament sensible al clima, necessita un subministrament mínim d’aigua per garantir la seva salut i rendiment. El canvi climàtic i l’escassetat de precipitacions han portat Catalunya a una situació sense precedents, amb embassaments per sota del mínim històric i una creixent dependència d’aigües subterrànies, cada cop més sobreexplotades ...


Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies