El Simposi de Vinya i Enologia Ecològica, celebrat a Vilafranca del Penedès els passats 19 i 20 de novembre i coorganitzat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació,  INCAVI, INNOVI, i la DO Penedès, va reunir més de 30 ponents i 200 assistents convertint-se durant 48 hores en l’espai de referència per a la viticultura ecològica catalana.


L’edició 2025 de The World’s 50 Best Vineyards torna a situar Catalunya en una posició destacada a escala internacional. Gramona i Perelada, socis d’INNOVI, han estat reconeguts entre els 25 cellers més valuosos del planeta.


Del 9 al 14 de novembre hem participat a la Strategic Training Week 2025 a Suïssa, una missió organitzada per ACCIÓ en què diversos Cluster Managers del programa Catalunya Clusters s’han reunit per conèixer de prop alguns dels ecosistemes d’innovació més capdavanters del món, intercanviar experiències i inspirar noves estratègies


Aquesta setmana, el 12  de novembre, INNOVI va estar present a la jornada de celebració dels 10  anys dels Grups Operatius catalans, organitzada pel Departament  d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARPA) de la Generalitat de Catalunya. L’acte va tenir lloc a la Fundació Joan Miró, un espai emblemàtic que va acollir una mirada de futur sobre el model d'innovació agroalimentària del país.


Durant les darreres setmanes, l’equip d’INNOVI i diversos socis, ha recorregut diversos països d’Europa per assistir a les reunions de seguiment i inici de diferents projectes europeus en què participa o coordina activament. Aquestes trobades han servit per avançar en iniciatives clau vinculades a la sostenibilitat, la transició energètica i la digitalització del sector agroalimentari i vitivinícola.


Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies