Innovació Alimentària en Clústers

Aquest esdeveniment ha vençut

Benvinguda i presentació de la sessió

  • Encarni Avilés – ACCIÓ. Generalitat de Catalunya

Ponències

  • 6 tendències en nutrició que afectaran en el teu portafoli de productes
    • Cristina Lafuente i Juana Mª Gonzàlez – Alimmenta
  • Estratègies per a reduir el grau alcohòlic dels vins
    • Dr. Fernando Zamora – Universitat Rovira i Virgili
  • Carn de porc, mites i realitats en alimentació i salud. INFOODERS plataforma per a la informació alimentària
    • José Juan Rodríguez – Universitat Autònoma de Barcelona
    • Juan Ramón Hidalgo – Food Legal Solutions
  • Entendre les necessitats dels clients i les tendències dels consumidors per a innovar amb valor: Danone Pro
    • Àgata Gelaberto – DANONE
  • L’sleeve com a solució disruptiva de branding
    • Francesc Egea – Innovacions per a Etiquetatges
  • Retail innovador sector alimentació
    • Jordi Mas – Mas Gourmets

Taula Rodona

  • Moderador: Toni Massanés – Fundació Alícia

Informació d’interès per als participants

  • Oportunitats de Cooperació Internacional amb la xarxa EEN
    • Marta Casanova – ACCIÓ. Generalitat de Catalunya

Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2016-08-0318:13 2016-08-0318:13 Europe/Madrid Innovació Alimentària en Clústers Espanya

Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies