JORNADA TÈCNICA EN VITICULTURA: «TERRERS VITÍCOLES. MANEIG I MILLORA DE LA QUALITAT DELS SÒLS»

Aquest esdeveniment ha vençut
PROGRAMA 9.00-9.15 h Recepció dels participants 9.15-9.30 h Presentació de la jornada a càrrec de Salvador Puig, de l’INCAVI, i Josep Puiggròs, coordinador de la Secció de Viticultura Enologia de la ICEA a) Terrers 9.30-10.15 h Metodologia de la zonificació vitícola, Vicente Gómez de Miguel, de la Universitat Politècnica de Madrid 10.15-10.45 h Estudis de prezonificació de terrers vitícoles a DO Montsant, Carles Rubies, de Vien Assessoria, i Montse Nadal, de la URV 10.45-11.15 h Terrers i vins a la DO Penedès Associació Qalidès, terrers del Penedès 11.15-11.45 h Pausa cafè b) Maneig del sòl i millora de la fertilitat 11.45-12.15 h Microbiota i qualitat dels sòls, Thibaut Déplanche, enginyer assessor de Celesta-lab 12.15-12.45 h Maneig del sòl i cobertes vegetals, Lluís Giralt, de l’INCAVI c) Nous models d’agricultura sostenible 12.45-13.15 h La dimensió social, un valor per a la viticultura? Pau Moragas, de la cooperativa L’Olivera (DO Costers del Segre) i Can Calopa (Vi de Barcelona) 13.15-13.30 h Cloenda a càrrec de Joan Miquel Canals, degà de la Facultat d’Enologia de la URV, i Jordi Sala i Casarramona, president de la ICEA Es convidarà a una copa de vi escumós de la URV. Cal inscriure’s al formulari en línia abans del 9 d’abril.

Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2018-04-0309:56 2018-04-0309:56 Europe/Madrid JORNADA TÈCNICA EN VITICULTURA: «TERRERS VITÍCOLES. MANEIG I MILLORA DE LA QUALITAT DELS SÒLS» Espanya

Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies