Finca d’Espiells, Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona.
EDA Drinks & Wine Campus organitza una jornada tècnica el proper 16 de juny a Juvé i Camps
"EDA Drinks & Wine Campus és una iniciativa promoguda pel Govern Basc i la Diputació Foral d’Àlaba, desenvolupada pel Basque Culinary Center i a la qual s’hi ha incorporat l’Ajuntament de Vitòria-Gasteiz.
Una trobada formativa per avançar en sostenibilitat
La gestió de l’aigua a la vinya i al celler no només és un dels grans interrogants que ens depara el futur, sinó també un gran repte al qual viticultors i elaboradors ja fan front en el present. Des d’EDA Drinks & Wine Campus hem preparat una trobada formativa per a professionals del sector en què aprofundirem en aquesta temàtica. Ho farem, a més, de la mà de grans coneixedors de pràctiques. Una oportunitat única per sumar coneixement i buscar possibles solucions als grans reptes que afronta el sector vitivinícola."
PROGRAMA
9:30-9:40 h: Benvinguda
Pepe Hidalgo, director tècnic de J&C Prime Brands, i Elisa Ucar, directora d’EDA Drinks & Wine Campus
9:40-10:45 h: Taula rodona sobre l’ús o no del regadiu a la vinya
Gonzaga Santesteban, professor i investigador de viticultura a la UPNA
Robert Savé, investigador emèrit de l’IRTA
10:45-11:15 h: Pausa per al cafè
11:15-12:45 h: Exemples de bones pràctiques
Josep Jiménez, director de viticultura de Juvé & Camps i membre actiu del Projecte Manso (Gestió del sòl i de la vinya per a la lluita contra la sequera)
Christian Rey, director enològic de Quinta Sardonia
12:45-14:00 h: Tast de tres verticals de diferents regions.
Finca d’Espiells, Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona.
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris