Esmorzar d'innovació a Vallformosa

Aquest esdeveniment ha vençut
  • Quins factors són necessaris per detectar oportunitats de millora?
  • Hi ha algun mètode per fomentar noves idees en innovació?
  • Com poden gestionar-se les innovacions incrementals i disruptives dins l’empresa?
Al primer esmorzar d’innovació a Sant Cugat del Vallès coneixerem el cas d’èxit de l’empresa Vallformosa, una empresa familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves del Penedès. Després d’un procés de professionalització dins de la companyia, Vallformosa va apostar per analitzar detalladament els seus processos fins que, finalment, ha apostat per un procés de millora continua que dóna lloc a noves oportunitats i innovacions incrementals, tant de processos, com de producte i de model de negoci. En Ferran Vilà, director d’Innovació i Desenvolupament de Negoci de l’empresa, explicarà com ha sistematitzat la innovació amb la implementació de la millora continua i, recentment, ampliant-lo a innovació oberta, fet que ja ha permès a Vallformosa reduir de forma substancial els costos, entre d’altres beneficis. Al final de la sessió hi haurà un cafè-networking amb tots els assistents per compartir les vostres experiències en innovació. INSCRIU-TE AQUÍ!

Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2016-11-2409:27 2016-11-2409:27 Europe/Madrid Esmorzar d'innovació a Vallformosa Espanya

Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies