Clúster Digital, Food Retail, In-move, INNOVAC, INNOVI, juntament amb ICIL i amb el suport d’ACCIÓ, organitzen un nou Desayuno de trabajo emmarcat al SIL Barcelona.
ENOCONSENS INTERLAB, un circuit interlaboratori d'anàlisi sensorial de vins que hem posat en marxa fa tres anys i que compta ja amb la participació de més d'un centenar de tastadors professionals.
19 juny 2025
L’Ajuntament de Sant Sadurní i INNOVI us conviden a participar en una jornada participativa per conèixer els resultats del projecte EFIVI sobre Estalvi d'aigua i eficiència enegètica i avançar conjuntament en la definició dels reptes de futur del sector vitivinícola.
Programa:
11:00 h – Benvinguda institucionalA càrrec d'Eva Curces, Regidora d’Hisenda, Promoció Econòmica i Ocupació, Comerç i Consum.
11:10 h – Resultats del projecte EFIVI
A càrrec de Ruth Canicio (Dr Consulting Chemist)
11:20 h – Taula rodona amb empreses participants: Elena Loredana, Raventós i Blanc David Piquè, Gramona Victor Esteva, Maria Notó SA Eudald Amores, Covides
12 ...
26 juny 2025
Jornada coorganitzada en col·laboració INNOVI i el Clúster Food Retail amb el suport d'ACCIÓ.
Es tracta d'una Masterclass a càrrec de Clara Callís, especialista en LinkedIn i consultora de màrqueting digital que ajuda professionals i empreses a potenciar la seva visibilitat, posicionar-se amb claredat i generar oportunitats reals a través d'una estratègia efectiva a LinkedIn.
Pàgina per realitzar el pagament dels cursos de poda de respecte.
VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Vilafranca del Penedès
El proper dijous, 12 de juny, de 9:30 a 13:30 hores, al VINSEUM de Vilafranca del Penedès, se celebra el 5è Simposi de Viticultura Regenerativa amb el títol 'Vinyes vives: estratègies regeneratives per a l'ecosistema vitivinícola'.
Sala el cafè Carrer de Selma, 2 El Pla de Manlleu (Aiguamúrcia)
Millorar els sòls dels nostres cultius és una necessitat i una urgència. Les pràctiques agrícoles de les darreres dècades han augmentat l’impacte de l’activitat agrícola mil·lenària en els nostres sòls i darrerament estem prenent consciència de les conseqüències. Aquestes pràctiques ens han permès prosperar, però les seves conseqüències posen en perill la continuïtat de l’activitat, especialment amb la gravetat del canvi climàtic que s’espera els propers anys. Una bona manera de resoldre aquest problema és la transferència del carboni d’allà on el seu excés és un problema, com és el cas de molts dels nostres boscos. El Carbonflow és un ...
Cooperativa Unió, Reus
En aquesta sessió, posarem especial èmfasi en l’exploració d’alternatives a l’ús tradicional del sulfurós, un component habitualment utilitzat com a conservant en els processos d’elaboració del vi, però cada cop més qüestionat per les seves implicacions per a la salut i la sostenibilitat. La reducció o substitució del sulfurós no només respon a una demanda creixent dels consumidors que busquen productes més naturals i saludables, sinó també a una inquietud per part dels elaboradors de vi, que volen innovar i adaptar-se a les noves exigències del mercat sense renunciar a la qualitat i l’estabilitat dels seus productes. Aquesta jornada serà ...
VITEC (Falset)
Aquesta jornada pretén posar en valorla importància del control microbiològicdurant l’elaboració dels vins, mitjançantdues qüestions fonamentals.
Centre Àgora - Vilafranca del Penedès
En el marc de l’impuls a l’emprenedoria vitivinícola que promou el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, volen posar en marxa un pla pilot d’actuacions per afavorir la comercialització dels vins elaborats pels microcellers
Amb aquesta finalitat el passat mes de febrer, i en col·laboració amb INNOVI, es va organitzar el taller “Comercialitza el teu vi: identifiquem les millors fórmules per als microcellers”. Durant la sessió, els microcellers participants van aportar diverses propostes orientades a reforçar la comercialització dels seus vins.
Dues propostes van destacar: guanyar visibilitat al territori, especialment al Penedès, i impulsar la venda conjunta entre ...
ONLINE
Uneix-te a aquesta jornada interclúster per descobrir com la digitalització i les tecnologies 4.0 estan transformant el sector agroalimentari. En col·laboració INNOVI, INNOVACC i el Clúster Food Retail de Catalunya, explorarem casos reals d’innovació en diferents àmbits de la cadena de valor —des del sector vitivinícola fins al carni i el retail. A més, coneixeràs de primera mà les principals línies d’ajuts i subvencions disponibles per impulsar la digitalització a la teva empresa.
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.