INFORMA'T

ÚLTIMES NOTÍCIES


INFORMA'T

AGENDA

  • Data límit sol·licituds PROWINE SHANGHAI

    Data límit d'admissió de sol·licituds: 26 de maig de 2024

    PRODECA - DACC, organitza la participació agrupada d'empreses a la fira PROWINE SHANGHAI 2024, que se celebrarà a Xangai (Xina) del 12 al 14 de novembre.

    Es tracta de l'onzena edició de la ProWine Shanghai (anteriorment Prowine China), fira exclusivament professional, que se celebra a Shanghai dins el marc de la FHC, Food & Hotel China, fira xinesa líder en alimentació i hostaleria.

    Organitzada per Messe Düsseldorf China i China International Exhibitions (CIE), és una de les plataformes de contacte comercial més importants per al sector del vi a Àsia ...

  • Taller d'Àmbit: Màrqueting i comercialització

    Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

    PRIORITAT SOCIS

    Des d'INNOVI s'han ideat els Tallers d'Àmbit on es treballaran els reptes i les solucions de cada àmbit detectat de la cadena de valor del sector vitivinícola.En aquesta ocasió, aprofundirem en les noves tècniques de màrqueting, i com la innovació pot ajudar a la comercialització dels productes. Aquesta jornada es celebrarà el proper 30 de maig les 12.00 al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès. La participació, de caràcter gratuït, es prioritzarà als socis i s'obrirà als professionals del sector.Aquesta activitat comptarà amb places molt limitades, per tant, us animem a realitzar la vostra inscripció ...

  • Revalorització de subproductes de la vinya i el vi

    Sala d’Actes – Centre Àgora Plaça Àgora, 1 08720 Vilafranca del Penedès

    Al llarg de l’activitat vitivinícola es ge- neren una sèrie de residus o subpro- ductes que en la majoria de casos no es reaprofiten. En aquesta jornada es presentaran diferents treballs on es demostra que alguns d’aquests subproductes es poden revaloritzar, fent que el sector sigui més sostenible en el sentit mediambiental i econòmic. Un exemple clar pot ser les mares o lies, que es defineixen com a residus generats durant la fermentació i procés d’envelliment en activitats d’elaboració que impliquin begudes alcohòliques com el cas del vi.Activitat finançada a través de l’Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica ...

  • Cicle de converses amb els clústers agroalimentaris de Catalunya: Reptes i bones pràctiques d'INNOVI, el ...

    Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya

    Des de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya ajuden a fer ressò de la tasca dels Clústers innovadors relacionats amb la cadena de valor agroalimentària.

    Vàren iniciar el Cicle amb el clúster FEMAC, de maquinària i medis de producció agrícola, i dedicarem la segona Jornada a parlar amb agents actius del clúster INNOVI, creat l’any 2009. El seu objectiu principal és promoure la competitivitat de les empreses de tota la cadena de valor del sector vitivinícola català mitjançant la col·laboració i la innovació.

    BenvingudaSr. Miquel Àngel Fúster | President de la Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes ...

  • Taller de treball: Montsant i Priorat

    VITEC

    Taula Territorialitzada del dia 11 de juny de 10:00 a 12:00 centrada en l'explicació per part d’empreses especialistes en gestió i tractament d'aigua, casos d'èxit i bones pràctiques en el sector, i en una dinàmica de grup per tal que els participants puguin exposar bones pràctiques que estiguin realitzant a casa seva, i punts que els hi agradaria millorar. 

    NOTA: Es sol·licita als assistents que tinguin preparats un llistat de bones pràctiques que estiguin aplicant a les seves instal·lacions i punts de millora detectats.

    Organitza: INNOVI, Catalan Water Partnership i l'Associació Vinícola Catalana amb la col·laboració de ...


Modificar cookies