INFÓRMATE

ÚLTIMAS NOTICIAS


INFÓRMATE

AGENDA

  • L'aigua regenerada com a vector estratègic en l'activitat agrícola

    Agròpolis, Camí de les Filipines 110, 08840 Viladecans, Barcelona.

    Organitza la Universitat Politècnica de Catañunya,  CETAQUA i Aigües de Barcelona,

    L’agricultura és una de les activitats econòmiques que més recursos utilitza, i així i tot ens cal ser capaços de produir més aliments. Cal doncs produir més, però fer-ho de forma més sostenible. El sistema agroalimentari ha de ser capaç de produir i fer arribar al consumidor els aliments amb el menor impacte possible, procurant no malmetre l’entorn i utilitzant recursos de fonts renovables. 

    El 70% de l’aigua dolça que es consumeix a la terra es dedica a la producció d’aliments, així doncs la gestió d’aquesta esdevé un ...

  • Data límit sol·licituds PROWINE SHANGHAI

    Data límit d'admissió de sol·licituds: 26 de maig de 2024

    PRODECA - DACC, organitza la participació agrupada d'empreses a la fira PROWINE SHANGHAI 2024, que se celebrarà a Xangai (Xina) del 12 al 14 de novembre.

    Es tracta de l'onzena edició de la ProWine Shanghai (anteriorment Prowine China), fira exclusivament professional, que se celebra a Shanghai dins el marc de la FHC, Food & Hotel China, fira xinesa líder en alimentació i hostaleria.

    Organitzada per Messe Düsseldorf China i China International Exhibitions (CIE), és una de les plataformes de contacte comercial més importants per al sector del vi a Àsia ...

  • Tallers de Treball d'Àmbit: Màrqueting i comercialització

    Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

    PRIORITAT SOCIS

    Des d'INNOVI s'han ideat els Tallers de Treball d'Àmbit on es treballaran els reptes i les solucions de cada àmbit detectat de la cadena de valor del sector vitivinícola.En aquesta ocasió, aprofundirem en les noves tècniques de màrqueting, i com la innovació pot ajudar a la comercialització dels productes. Aquesta jornada es celebrarà el proper 29 de maig les 12.00 al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès. La participació, de caràcter gratuït, es prioritzarà als socis i s'obrirà als professionals del sector.Aquesta activitat comptarà amb places molt limitades, per tant, us animem a realitzar la ...

  • Revalorització de subproductes de la vinya i el vi

    Sala d’Actes – Centre Àgora Plaça Àgora, 1 08720 Vilafranca del Penedès

    Al llarg de l’activitat vitivinícola es ge- neren una sèrie de residus o subpro- ductes que en la majoria de casos no es reaprofiten. En aquesta jornada es presentaran diferents treballs on es demostra que alguns d’aquests subproductes es poden revaloritzar, fent que el sector sigui més sostenible en el sentit mediambiental i econòmic. Un exemple clar pot ser les mares o lies, que es defineixen com a residus generats durant la fermentació i procés d’envelliment en activitats d’elaboració que impliquin begudes alcohòliques com el cas del vi.Activitat finançada a través de l’Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica ...

  • Cicle de converses amb els clústers agroalimentaris de Catalunya: Reptes i bones pràctiques d'INNOVI, el ...

    Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya

    Des de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya ajuden a fer ressò de la tasca dels Clústers innovadors relacionats amb la cadena de valor agroalimentària.

    Vàren iniciar el Cicle amb el clúster FEMAC, de maquinària i medis de producció agrícola, i dedicarem la segona Jornada a parlar amb agents actius del clúster INNOVI, creat l’any 2009. El seu objectiu principal és promoure la competitivitat de les empreses de tota la cadena de valor del sector vitivinícola català mitjançant la col·laboració i la innovació.

    BenvingudaSr. Miquel Àngel Fúster | President de la Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes ...


Modificar cookies