OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Webinar

Aquest esdeveniment ha vençut
ACCÉS AL WEBINAR L'ús de les tecnologies de la visió artificial en l'àmbit de l'alimentació té múltiples aplicacions (detecció de defectes de forma, acabat o etiquetat, estat de conservació de l'alimentació, estanquietat, identificació del tipus de trencament o brossa detectada, etc.), per això el seu ús ha crescut en els últims anys i ho seguirà fent. Durant aquest webinar sobre noves aplicacions de la visió artificial en el sector alimentari podrem assistir a 5-6 presentacions d'experts sobre els últims avenços tant en R+D com en noves tecnologies desenvolupades per empreses i centres d'R+D dedicats a la visió artificial.

Agenda

  • 12.00h La visión artificial en el sector alimentario David Camps. Project Manager, SECPhO
  • 12.15hTermografía e Imagen Hiperespectral en inspección alimentaria Natalia Mira SernaIngeniera de Aplicaciones en Imagen, Álava Ingenieros
  • 12.30h Tecnología infrarroja para detección de volátiles y CO2 en alimentos Rodrigo Linares. Director de Desarrollo de Negocio, New Infrared Technologies
  • 12.45h Circuitos Integrados Fotónicos en análisis bioquímicos de alimentos Iñigo Artundo. CEO, VLC Photonics S.L.
  • 13.00h Casos de éxito de la visión avanzada (hiperespectral, infrarroja, termografía) en la industria alimentaria Ricardo Díaz. Jefe del Departamento de Instrumentación y Automática, Centro tecnológico AINIA
  • 13.15h Medición volumétrica y clasificación de producto fresco. Dos casos de aplicación práctica Cesáreo Pérez. Director de proyectos del Departamento de Servicios Industriales, Centro tecnológico AIMEN 
  • 13.30h Cierre del webinar
ACCÉS AL WEBINAR  

Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2017-07-1111:03 2017-07-1111:03 Europe/Madrid Webinar Espanya

Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies