Ús sostenible de l’aigua en el sector agroalimentari

El passat 14 de juliol a les 10:30 es va celebrar a ACCIÓ la Jornada sobre innovació i ús sostenible de l’aigua en el sector agroalimentari.

La jornada s’organitzà des del CWP en col·laboració amb els clústers alimentaris de Catalunya (INNOVI, INNOVACC, AINS, Gourmet i FoodService) i va tenir com a objectiu principal explicar mitjançant casos d’èxit en empreses del sector agroalimentari aquelles noves tecnologies, tendències i bones pràctiques que estan aplicant empreses líders del sector agroalimentari per optimitzar la gestió del cicle de l’aigua. Des del regadiu, a l’abastament i garantia de qualitat de l’aigua d’entrada, a l’estalvi i l’eficiència en el procés, a la reducció del consum energètic relacionat amb la gestió de l’aigua, la depuració o la responsabilitat social i les noves eines com la petjada hídrica, tot d’exemples que podrien ser extrapolables a altres instal·lacions ajudant a millorar la gestió de l’aigua en el sector agroalimentari.

La jornada va comptar amb la participació de la Conselleria d’Agricultura, així com de responsables d’empreses agroalimentàries i d’experts en el sector de l’aigua.

Per accedir a les presentacions has de ser soci d’INNOVI.

Compartir noticia

About the Author : Mònica Monera


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X