Tecnologies fotòniques aplicades al sector vitivinícola

Les empreses dels clústers de tecnologies òptiques i fotòniques SECPhO i del sector vitivinícola INNOVI van valorar molt positivament la trobada per a cercar conjuntament projectes innovadors.

El passat 25 de març el clúster de d’òptica i fotònica i el clúster vitivinícola van organitzar la jornada VINOPTICS, un Innovation Workshop i Brokerage Event al Celler d’Espiells de Juvé & Camps, a Sant Sadurní d’Anoia, on es van donar cita 27 persones de 20 empreses dels clústers organitzadors.

L’objectiu d’aquest acte era connectar els dos sectors per establir una relació col·laborativa dirigida a la generació de projectes d’innovació. La jornada es va dividir en quatre blocs: una visita a les instal·lacions del celler, l’Innovation Workshop, el networking lunch i el Brokerage Event.

Al bloc corresponent als Innovation Workshop es van tractar  els següents temes: Desenvolupament d’un sistema per a l’anàlisi en línia del procés de fermentació del vi, detecció de gasos en l’interior de les ampolles, millores en el procés d’incorporació en taps de suro a l’ampolla i millores en la inspecció de partícules en suspensió, turbidesa, etc. en el procés d’embotellament. A partir d’aquests punts es va poder mantenir un debat entre les empreses i van sorgir solucions i noves temàtiques a tractar per trobar solucions.

La jornada va finalitzar amb un dinar de treballar i el Brokerage Event on es va potenciar el networking entre els assistents que van aprofitar per a parlar més directament amb diversos agents de temàtiques més concretes dels temes debatuts.

La jornada de treball tindrà una continuïtat amb la generació de grups de treball per a desenvolupar els projectes d’innovació conjuntament.

Compartir noticia

About the Author : laura


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

X