Tallers sector vitivinícola

INNOVI impulsa els Tallers de Treball d’Àmbit entre els agents més destacats del sector vitivinícola

En aquest 2020 el clúster ha de renovar el seu Pla Estratègic i elaborar les propostes per poder assolir la seva missió: promoure la competitivitat de les empreses de tota la cadena de valor del sector vitivinícola a partir de la innovació.

Per tal que les propostes representin tota la cadena de valor i tot el territori català, INNOVI, com a associació, es planteja els següents reptes: esdevenir un clúster representatiu de tot el territori, millorar les activitats i serveis pels seus membres i impulsar projectes més enllà del procés d’elaboració dels cellers.

Per a aconseguir aquest últim repte, s’han ideat els Tallers de Treball d’Àmbit a través dels quals es treballaran els reptes i potencials solucions de cada àmbit relacionat amb les empreses del sector vitivinícola.

De moment, s’han identificat 6 àmbits de la cadena de valor: viticultura, enologia, producció, logística, comercialització i enoturisme. A més, hem inclòs un taller per a conèixer els reptes i les necessitats específiques dels petits cellers.

Els Tallers, gratuïts i d’una durada de dues hores, seran dinàmics i participatius i tenen com a objectiu servir de base per a la generació de properes actuacions del clúster en cadascun dels àmbits treballats. El màxim de participants serà de 15 i en primer lloc es prioritzarà l’accés als representants de les empreses sòcies, per després obrir-ho al sector.

Per tal d’aprofitar al màxim aquests tallers, es comptarà amb la col·laboració d’entitats i agents de referència en cada àmbit específic. Per a l’èxit de les sessions serà necessària la participació dels responsables de l’àmbit de cada empresa.

Les dates de les reunions són les següents:

Jornada/activitatData
Taller de Treball d’àmbit: Petits cellers18/2/2020
Taller de Treball d’àmbit: Enoturisme21/2/2020
Taller de Treball d’àmbit: Enologia28/2/2020
Taller de Treball d’àmbit: Viticultura3/3/2020
Taller de Treball d’àmbit: Comercialització24/3/2020
Taller de Treball d’àmbit: Procés i Enginyeria16/4/2020
Taller de Treball d’àmbit: Logística28/4/2020

Compartir noticia

About the Author : David Arrieta


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X