Sinèrgies Empresarials

  • Incentius públics a activitats d’innovació i inversions en el sector vitivinícola + Presentació Pla d’impuls indústria agroalimentària

El passat 8 de juliol de 2015 va tenir lloc al Centre Àgora la Jornada de Sinergies Empresarials. En aquesta jornada van intervenir els equips de Rius i Rius, MP Consultors i Elena Suñé del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació de la Fundació URV i Belén Tascón de la Generalitat de Catalunya.

Rius & Rius, Consultoria Vitivinícola Integral, va parlar dels ajuts que tenen disponibles les empreses per a les inversions en indústries vitivinícoles. Van informar sobre la normativa vigent a més d’explicar com aplicar-la segons el tipus de vi. També van aclarir qui pot ser beneficiari d’aquests tipus d’ajuda i les condicions que han de reunir per sol·licitar-la.

Per altra banda, MP Consultors va informar sobre els incentius fiscals per R+D+I (Recerca + Desenvolupament +Innovació). Va introduir als assistents sobre les diferències entre Deduccions Fiscals, Bonificacions i Patent Box i va detallar els beneficis i els incentius fiscals que se’n pot treure a l’hora de fer projectes d’R+D+I.

Elena Suñé de la Universitat Rovira i Virgili va fer una petita introducció sobre els beneficis i els avantatges d’accedir als projectes dels Doctorats Industrials de la plantilla de l’empresa.

I, finalment, Belén Tascón de la Generalitat de Catalunya va ser l’encarregada d’informar sobre el Pla d’Impuls per a empreses del sector agroalimentari per tal de que puguin marcar una diferenciació del producte català.

Agraïm als ponents i als assistents per a fer aquesta jornada tan interessant i exitosa.

Compartir noticia

About the Author : laura


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X