Relleu de Junta Directiva a INNOVI

Pere Escolar Carles, director de l’Àrea d’Operacions del grup Codorniu, ha rellevat avui dimecres al cavista Jaume Gramona, que presideix la patronal Institut del Cava, com a president del clúster INNOVI. Gramona passa a ser-ne vicepresident i la resta de la junta directiva es manté amb els mateixos membres que fins ara.

La presidència té dos anys de mandat, i la resta de membres de la junta quatre. A més d’Escolar com a nou president, la junta la integren Adecco SA (tresorer), Albet i Noya SL (vocal), Celler Josep Piñol SA (vocal), Gramona SA (vicepresident), Institut Català del Suro (vocal), Juvé & Camps SA (vocal), Miguel Torres SA (vocal) i la Universitat Rovira i Virgili (secretari).

El director general de l’INCAVI de la Generalitat, Jordi Bort, ha demanat “cooperació per treballar pel sector“ durant l’Assemblea General d’INNOVI del 12 de gener de 2015.

L’actualització de l’estratègia i de les línies estratègiques, l’impuls de projectes estratègics, el desenvolupament dels serveis als associats (la recollida i anàlisi de necessitats dels associats, la generació d’una carta de serveis eficaç i la implementació), assegurar la viabilitat pressupostària i econòmica del clúster i incrementar quantitativa i qualitativament el nombre de socis i la promoció de la transversalitat del clúster (formació, enoturisme, sostenibilitat i el foment de la participació de la indústria auxiliar) és el programa de la nova junta constituïda.

Compartir noticia

About the Author : laura


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X