OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Oferta formativa per a petits cellers

Mònica Monera Martínez,

Disposes d'un pla comercial al teu celler? La vostra pàgina web té tot el necessari? De quina manera comuniqueu la vostra feina? Saps que existeixen eines digitals per ajudar-te aprendre decisions a la vinya i al celler?

Per iniciar l'any amb empenta, us proposem el següent curs formatiu enfocat a petits cellers, que contempla temàtiques rellevants com:

-      Màrqueting digital,

-      Comercialització,

-      Internacionalització,

-      Digitalització

-      Comunicació, entre d'altres

-      Gestió estratègica

-      Valor compartit

-      Innovació i bones pràctiques en celler i vinya

Aquest curs està organitzat per INNOVI i coorganitzat per la Wine Business School.

El projecte ECPCe (Eines pel canvi estratègic per Petits Cellers) neix del treball d’INNOVI recollint els reptes i necessitats específiques dels micro i petits cellers.

Hi participaran professionals de primer nivell en els seus camps i estarà enfocat a ser aplicable i realista per petits cellers com Christophe Marquet, Director de màrqueting de Covides i professor associat a la Universitat Rovirai Virgili,  Martí Magrinyà,  llicenciat en enologia per la URV amb una llarga trajectòria d'assessorament de petits cellers, David Seijas, ex sommelier del Bulli i responsable del seu projecte Gallina de Piel Wines, Eva Vicens, Directora del diari Vadevi, entre moltes altres personalitats rellevants del sector com podreu veure en el següent quadre amb els horaris:

Les sessions es duran a terme a la Wine Business School, excepte la sessió de Comercialització, que es desenvoluparà a l’Empordà i que inclourà un dinar que anunciarem properament.


Serà gratuït pels cellers membres d'Innovi.


Per la resta de cellers petits interessats, el preu per assistir al curs serà de 180€ pel curs complert i de 40€ per a cada sessió individual. Amb el preu del curs complert s'inclou el dinar del dia de l'Empordà. (iva no inclòs).

En cas d’estar interessats en participar-hi, si us plau feu-nos-ho saber a través de comunicacio@innovi.cat

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies