Les dones representen la viticultura a la jornada tècnica d’INNOVI de les Fires de Maig

Com cada any, INNOVI organitza la jornada tècnica de viticultura, en el marc de les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès. La jornada tècnica tracta de temes concrets de rellevància en la viticultura del moment. Agricultura de precisió, empelts i reempelts, millora de l’eficiència productiva, el sofre i les seves alternatives són algunes de les temàtiques en les quals s’ha basat la jornada tècnica.

La viticultura estarà representada per quatre dones del sector

Aquest any 2019, el 16 de maig, la tecnologia és el tema principal de la jornada tenint en compte els avenços tecnològics que estan tenint lloc en els últims temps. Robots, estacions meteorològiques i prediccions de l’estat del raïm i de la vinya, són les ponències que es presentaran a la jornada.

La part final de la jornada l’ocuparà la taula rodona la qual participaran dones viticultores i ens donaran la seva visió del present i el futur de la viticultura i ens explicaran les seves experiències amb la tecnologia aplicada a la vinya.

Si estàs interessat/da en assistir a aquesta jornada o vols més informació, a continuació trobaràs els enllaços corresponents:

Compartir noticia

About the Author : Mònica Monera


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

X