La sessió sobre la gestió de la propietat intel·lectual de l’R+D permet compartir coneixement i casos reals entre empreses

Aquesta sessió s’emmarca dins del cicle de jornades d’innovació organitzades pels clústers.

Els assistents van poder debatre amb els ponents sobre l’aplicació dels seus casos concrets en el àmbit de la propietat intel·lectual.

El Barcelona Centre de Disseny (Disseny Hub Barcelona, Plaça de les Glòries), va acollir la segona sessió del cicle de les jornades d’innovació organitzades pels clústers, que va ser orientada a la gestió de la propietat intel·lectual de R+D.

La jornada, va iniciar-se amb ponències d’especialistes que van explicar com protegir la innovació, que van participar les empreses de serveis Herrero & Asociados (Sr. Jordi Lorenzo), Barceló Abogados (Sra. Teresa Barceló) i Ponti (Sr. Josep Maria Pujals).

Durant la sessió, també es va poder compartir estratègies de protecció intel·lectual i industrial per a entendre com col·laborar entre institucions i centres de recerca i la indústria, amb la participació de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBIELL).

Finalment, es van visualitzar casos, on empreses participants dels clústers van compartir les seves experiències, on Ferrer Internacional (Sr. Alfredo Fernández), Brudy Technology (Sr. Francesc Gassó), Cetaqua-Suez (Sra. Joana Tobella), Perpectiva (Sr. Marc Real), Quadpack (Sr. Àlex San Miguel) i Ecopol Tech i Ciments Molins (Sr. Josep Rocas i Sr. Jordi Altet) van explicar com treballen la gestió de la propietat intel·lectual.

Les properes sessions que es realitzaran serà en com finançar l’R+D i la darrera en el qui és qui de l’R+D+I a Catalunya. Les jornades estan organitzades per 13 clústers membres del programa Catalonia Clusters, en el qual participen més de 2.000 empreses de diferents ecosistemes.

Compartir noticia

About the Author : Mònica Monera


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X