La Conca de Barberà acull aquest any la IV Immersió Estratègica d’INNOVI, el clúster vitivinícola català

Els dies 6 i 7 de juny INNOVI organitza la quarta edició de les jornades anuals d’Immersió Estratègica amb l’objectiu de promoure la reflexió estratègica de tots els agents de la cadena de valor del sector vitivinícola de Catalunya i impulsar la col·laboració i la innovació al sector.

Aquest any, el fil conductor de les jornades serà la innovació oberta, amb ponents de primer nivell que, entre d’altres temes, presentaran start-ups relacionades amb el sector vitivinícola i parlaran sobre com potenciar la innovació i emprenedoria dins de les empreses. També es presentarà una plataforma digital d’innovació i co-creació que té l’objectiu de facilitar i potenciar la resolució de reptes del sector a través de la col·laboració entre professionals i empreses de l’ecosistema clúster.

Les Jornades d’Immersió Estratègica, que també compten amb activitats de networking i intercanvi entre els assistents, aquest any es portaran a terme a la DO Conca de Barberà, a les instal·lacions de la Hostatgeria de Poblet i inclouen una visita al Monestir de Poblet, tast de vins de la DO Conca de Barberà en col·laboració amb el Consell Regulador de la Denominació d’Origen de la Conca de Barberà i visita i activitat a Castell de Milmanda (Família Torres).

Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar online en modalitat d’un dia o de dos dies. Estan obertes a la participació de totes les empreses i organitzacions de la cadena de valor del sector vitivinícola i els socis d’INNOVI disposen d’un descompte en el preu de l’entrada.

Compartir noticia

About the Author : Mònica Monera


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X