Inscripcions obertes per a la Immersió Estratègica d’Innovi

Els dies 7 i 8 de juny INNOVI organitza les jornades anuals d’Immersió Estratègica amb l’objectiu de promoure la reflexió estratègica de tots els agents de la cadena de valor del sector vitivinícola de Catalunya, i impulsar la col·laboració i la innovació entre els membres.

Aquest any, el fil conductor de les jornades serà la digitalització del sector, amb ponents de primer nivell que parlaran sobre consumidor digital, tendències i noves formes d’accés als mercats així com de la transformació digital del procés productiu.

Les Jornades d’Immersió Estratègica, que compten amb activitats de networking i intercanvi entre els assistents, es portaran a terme a la DO Pla de Bages, a les instal·lacions de Mont Sant Benet i inclouen una visita a la Fundació Alícia i al Celler Abadal.

Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar online en modalitat d’un dia o de dos dies. Estan obertes a la participació de totes les empreses i organitzacions de la cadena de valor del sector vitivinícola i el socis d’INNOVI disposen d’un descompte en el preu de l’entrada.

Compartir noticia

About the Author : Xenia Porcel


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X