INNOVI prepara diferents projectes d’innovació per a les noves convocatòries de finals de 2019

Acabades les vacances d’estiu, INNOVI reprèn les seves tasques entre les quals es troba l’impuls de projectes d’innovació col·laboratius entre els socis d’INNOVI.

En aquest cas, el 31 d’octubre finalitza la convocatòria dels Grups Operatius del Departament d’Agricultura la qual hi solem treballar. Els Grups Operatius  consisteixen en l’associació de diversos socis amb interessos comuns entorn a un projecte d’innovació específic i pràctic. Poden formar part d’un Grup Operatiu qualsevol entitat o empresa vinculada amb el sector agroalimentari. Els membres d’un Grup Operatiu es comprometen a treballar junts i activament per resoldre un problema específic sectorial i/o territorial o aprofitar una oportunitat concreta.

Si ets soci d’INNOVI, les propostes de projecte les trobaràs a la INTRANET de la web d’INNOVI. Allà podràs trobar-hi informació sobre les propostes de projectes i mostrar el teu interès per participar-hi o col·laborar-hi d’alguna manera.

Per altra banda, INNOVI segueix treballant els projectes en curs que hi ha actualment, els quals trobaràs a l’apartat de PROJECTES entre els quals es troba el projecte GOPHYTOVID, que consisteix en el desenvolupament d’una eina per a l’optimització de l’ús dels productes fitosanitaris a la vinya a través de les imatges de vigor.

Els socis d’INNOVI també tenen accés a la Plataforma de cocreació i innovació www.clusterschallenge.com que, juntament amb els clústers alimentaris s’ha desenvolupat amb la dinamització de DiME Network per a la proposta i solució de reptes d’innovació pel sector alimentari. INNOVI, FoodService, Gourmet, Packaging i Food N’Nutrition clúster, s’han unit per elaborar aquesta eina útil que esdevindrà clau per a la proposta de reptes i solucions.

Si vols més informació de com associar-te, fes click AQUÍ.

Compartir noticia

About the Author : Mònica Monera


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X