INNOVI organitza una formació sobre teletreball per a organitzar-te i treballar de manera òptima des de casa

L’actual conjuntura que se’ns ha presentat està suposant un desafiament i un experiment històric en el món laboral, a nivell global. En molts casos, els treballadors es veuen obligats a desenvolupar les seves tasques laborals des de casa i convertir la seva llar en la seva oficina.

Aquest escenari, que en un principi podria ser traumàtic, ens obre moltes oportunitats per adoptar el sistema del teletreball d’una manera més sòlida i consistent que, d’una altra manera, moltes empreses no haguessin tingut la necessitat.

D’aquesta manera, us proposem una solució formativa que estem treballant amb Adecco, soci d’INNOVI i membre de la Junta, per tal d’ajudar-vos a vosaltres i als vostres empleats per tal de:

  • Potenciar la vostra eficàcia i productivitat quan treballeu des de casa.
  • Utilitzar tècniques, eines i hàbits productius a l’hora d’enfrontar-se amb la jornada laboral des de casa.

L’objectiu principal d’aquesta formació és teletreballar amb eficàcia i eficiència, optimitzant l’ús dels recursos i les eines, construint comportaments i hàbits productius.

L’objectiu d’aquesta formació és teletreballar amb eficàcia i eficiència, optimitzant l’ús dels recursos i les eines, construint comportaments i hàbits productius. A més, promoure l’orientació a resultats, facilitar la planificació i l’organització, proporcionar rutines de productivitat, oferir pautes per a la comunicació i treure profit de les eines del núvol.

Aquesta formació té places limitades i és gratuïta pels socis d’INNOVI. En el cas de que considereu oportuna aquesta formació per al vostre equip, es pot configurar formacions específiques per a vosaltres.

El proper 31 de març a les 10 del matí hi haurà una formació d’introducció al teletreball on es veurà els programes que hi ha per treballar online, quin és el més adequat en cada situació.

Compartir noticia

About the Author : Mònica Monera


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

X