Comissió de Projectes

Innovi ha celebrat la primera Comissió de Projectes oberta a tots els socis

A finals d’abril es va realitzar la primera Comissió de Projectes oberta a tots els associats d’Innovi amb una alta participació.

L’objectiu de la trobada va ser presentar les línies estratègiques sobre les quals està treballant la Comissió de Projectes del Clúster i identificar diferents reptes i oportunitats per part de les empreses sòcies per tal d’impulsar projectes de R+D+i i buscar línies de finançament i ajudes que permetin portar a la pràctica els diferents projectes.

Actualment, la Comissió de Projectes d’Innovi treballa sobre cinc grans eixos: canvi climàtic i sostenibilitat, eficiència energètica, indústria 4.0, producte i consumidor.

Durant la reunió es van presentar els projectes estratègics que s’estan treballant des de la Comissió de Projectes en aquests àmbits, i al final es va obrir un espai de debat sobre els reptes del sector i altres possibles projectes d’innovació a impulsar en el sector.

En la trobada es van recollir aquells temes de més interès i rellevància pels associats, a partir dels quals s’impulsaran nous projectes de sector.

La Comissió de Projectes d’Innovi està formada per representants de Codorniu, Gramona, Juvé i Camps, Torres, IRTA, URV, ICSuro i Eurecat, i ha valorat molt positivament tant la reposta de convocatòria com la participació i aportacions de totes les persones que hi van assistir.

Compartir noticia

About the Author : Xenia Porcel


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X