No et perdis el nostre esmorzar tecnològic a INNOVI!

El proper dia 30 d’octubre, des de les 10:00h fins a les 12:00h, realitzarem un esmorzar tecnològic per parlar de Big Data en el sector vitivinícola.

L’esdeveniment està dirigit a enòlegs, tècnics de camp, equips directius i viticultors responsables de la planificació de verema. L’objectiu és que els assistents s’introdueixin al concepte del Big Data i a les solucions que poden aplicar-se en viticultura.

Així doncs, s’explicarà quin tipus de dades s’utilitza per treballar amb models de predicció i quins resultats podem esperar d’un model aplicat a viticultura.

També s’explicarà el concepte d’Open Data (bancs de dades obertes) i quina utilitat poden tenir aquestes dades per al sector.

En aquest esmorzar d’innovació es presentaran les solucions de Big Data que s’estan aplicant a diferents cellers de la Denominació d’Origen Penedès, en el marc dels projectes Prediví, subvencionada per la convocatòria del DARP de Grups Operatius, i Apperviti, subvencionada per la convocatòria de les AEI’s del Ministeri d’Economia.

Ambdós projectes són exemples de casos d’èxit:

  • Prediví: Sistema de Suport a la Decisió (DSS) per ajudar a enòlegs i tècnics a planificar la verema reduint incertesa sobre la maduració de la vinya i el volum de producció.
  • Apperviti: APP de reconeixement facial de suport als responsables de camp per l’agilització del control i registre dels treballadors. A més d’agilitzar el procés, s’evita les suplantacions i es compleix amb els requisits legals de la nova normativa sobre el registre d’horari del personal.

Si vols conèixer les tendències de Big Data i com pots aplicar-les al teu negoci per facilitar algunes de les tasques de la viticultura, no hi dubtis a venir!

I si necessites més informació sobre el paradigma del Big Dat, dóna un cop d’ull a Rawdata.

Es desenvoluparà al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès (Plaça Àgora, 1, 08720).

Per inscriure’t, has d’enregistrar-te en aquest enllaç.

T’esperem a l’esmorzar tecnològic de Big Data per a viticultura!

Compartir noticia

About the Author : Mònica Monera


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X