maig, 2020

22mai16:00- 17:30Viticultura en temps convulsosFires de Maig 2020 de Vilafranca

Més

Detalls de l'esdeveniment

El títol de jornada defineix l’estat en què es troba el sector el qual ha de fer front, no només al sobrevingut COVID sinó, a una situació estructural que arrossega de fa forces anys.

 

Si vols accedir directament a la jornada, hi podràs accedir a les 16h a través d’aquest link

 

L’augment de la competència, el posicionament mundial dels nostres vins i escumosos i d’altres factors interns i externs al sector, han complicat la situació d’alguns agents de la cadena de valor.

INNOVI, el clúster català de la vinya i el vi, té com a missió promoure la competitivitat de les empreses de la cadena de valor a partir de la innovació.

Així, en aquesta jornada volem aportar coneixement sobre dos aspectes que pensem poden ajudar als diferents agents a millorar la seva competitivitat: l’ús de Most Concentrat com a substitut del sucre i potenciar l’elaboració pròpia de vi per part dels viticultors.

El webinar, en format taula rodona ens explicarà diferents experiències en tots dos temes, així com projectes de futur que es volen implementar a Catalunya.

  • 16:00 – 16:15    Obertura de la jornada
    • Joan Manel Montfort, Ajuntament de Vilafranca
  • 16:05 – 17:15    Taula Rodona – Modera: Eloi Montcada, INNOVI
    • Jordi Cuyàs, Expert en desenvolupament local
    • Maite Esteve, Vins el Cep & Vinya, Celler, Masia
    • Jordi Giné, Conca Activa (Promotor del viver de celleristes de la Conca)
    • Eva Plazas, Vilarnau
    • Xoan Elorduy, INCAVI
    • Joan Manel Montfort, Ajuntament de Vilafranca
  • 17:15 – 17:25    Ronda de preguntes
  • 17:25 – 17:30   Cloenda de la jornada

Horari

(Divendres) 16:00 - 17:30

Organitzador

Associació AEI INNOVIinfo@innovi.cat Plaça Àgora, 1 Pol. Ind. Domenys II 08720 Vilafranca del Penedès

0 comentaris
X