juny, 2018

14jun9:30- 13:00Quina serà la producció i com serà el vi del Penedès a finals de segle? Què podem, què hem de fer? Un problema global, d’efectes locals i solucionsQuina serà la producció i com serà el vi del Penedès a finals de segle? Què podem, què hem de fer? Un problema global, d’efectes locals i solucions

Més

Detalls de l'esdeveniment

En un format de taula rodona volem posar en relleu els reptes que presentarà la vitivinicultura a finals del segle XXI.

Ho abordem des d’una perspectiva multidisciplinar, amb experts en clima, viticultura, enologia y economia.

Cadascun dels experts aportarà la seva visió del futur que s’acosta i la taula rodona s’obrirà a la intervenció del públic, per establir diàleg amb el sector i trobar estratègies comunes i particulars per les diferents necessitats i sensibilitats.

Programa:

9.30 h Inscripcions i lliurament de la documentació

10.00 h Presentació de la Jornada

  • Sr. Josep Mª Martí i Ràfols, Ajuntament de Vilafranca

10.30 h Presentació de la taula Rodona

  • Sra. Felicidad de Herralde Traveria, IRTA

10.40 h Intervencions inicials dels Membres de la taula

  • Sr. Marc Prohom Duran, Servei Meteorològic de Catalunya
  • Sr. Robert Savé Monserrat, IRTA,
  • Sr. Sergi de Lamo Castellví, VITEC,
  • Sra. Cristina Escobar González, CREDA
  • Sr. Xoán Elorduy Vidal, INCAVI
  • Sr. Francesc Reguant Fosas, Col·legi d’Economistes de Catalunya

11.20 h Torn obert de debat de públic i ponents

12.40 h Conclusions preliminars

  • Sra. Felicidad de Herralde Traveria, IRTA

13.00 h Cloenda de la Jornada

 

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:

 

Horari

(Dijous) 9:30 - 13:00

Localització

Edifici de l'Enològica

C/ Amàlia Soler, 29 08720 Vilafranca del Penedès

Organitzador

Institut de Recerca i Tecnologia AgroalimentàriesTorre Marimon Crta C59, km 12,1 08140 Caldes de Montbui

Preu socis

Gratuït

Preu

Gratuït

0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

X