gener, 2019

28gen12:00- 14:00PROCES DE CO-CREACIÓ: DEFINICIÓ REPTES

Més

Detalls de l'esdeveniment

El proper 28 de gener es realitzarà de 12 a 14h a Barcelona una sessió de co-creació on es convida als socis dels clústers d’alimentació a participar.

Sessió de reflexió i co-creació sobre els punts forts de les empreses del sector i com diferenciar-nos i posicionar-nos per a seguir creixent. A partir d’aquí definir reptes de futur a treballar per innovar en els nostres models de negoci.

L’objectiu de la sessió és, a partir de la reflexió anterior, definir els reptes de futur a treballar que ofereixin un resultats implementables que augmentin la competitivitat dels socis dels clústers a través de la innovació en els models de negoci del sector.

Un cop detectats els reptes d’interès a treballar, es realitzarà una priorització d’aquests i es definirà un calendari de publicació per la seva posterior dinamització a través de la plataforma digital.

Horari

(Dilluns) 12:00 - 14:00

Localització

Espai Clúster

Sala Formació - Milà i Fontanals, 14-26 1 6 Barcelona

Organitzador

Clústers alimentarisCatalonia Gourmet, Food n\'Nutrition, Foodservice, Innovi i Packaging

0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

X