octubre, 2018

4oct - 5oct 410:00oct 5EXPOELECTRICe-Jornades

Més

Detalls de l'esdeveniment

Expoelectric, l’esdeveniment més important del vehicle elèctric al sud d’Europa, presenta enguany unes activitats especialment dissenyades per als professionals. Són les e-Jornades, les quals els dies 4 i 5 d‘octubre centraran el debat entorn l’eficiència, el sharing i el futur del vehicle elèctric.

La primera jornada és el 4 d’octubre, de 10 a 13.30 h al Recinte de l’Escola Industrial (Carrer Comte d’Urgell, 187). Els temes a tractar són l’eficiència de vehicles (eficiència en el motor i perifèrics, plaques, bateries i domòtica) i el sharing (el model de negoci de les APP, els serveis de mobilitat compartida i l’ús de la via pública i els electromaps). Entre els ponents, Sergi Barbens, d’ACCIÓ (Generalitat de Catalunya); Anna Juan, d’Scoot i Oriol Marimon, d’eCooltra.

Apunta’t gratuïtament aquí.

La segona jornada és un dia després, el 5 d’octubre. Es farà al Tecnoespai d’ENGINYERS BCN (Bailèn, 68), de 10 a 13.30 h, i el format és l’anomenat Pecha Kucha, en què els assistents es dividiran en quatre grups i cada ponent exposarà i debatrà personalment de manera rotativa amb tots els grups. Després hi haurà una taula final on els ponents podran explicar les conclusions extretes dels quatre torns. Els temes a tractar són: el vehicle elèctric, el paper de l’administració, el gestor de càrrega i l’experiència suïssa.

Apunta’t gratuïtament aquí.

El moment del vehicle del futur és ara. Aprofita aquesta oportunitat i suma’t a les e-Jornades.

Com es fa la inscripció? Al web, escriu el teu NIF. Després, fes clic on diu “premeu aquí”. Accediràs a una pantalla on hauràs d’introduir les teves dades i crear una clau d’accés. Si prems “Guardar” tornaràs a la pantalla inicial on podràs escriure el teu NIF i la contrasenya que hauràs creat.

Horari

4 (Dijous) 10:00 - 5 (Divendres) 13:30

Localització

Recinte Escola Industrial

C/ Comte Urgell, 187 Barcelona

Organitzador

CEECVia Laietana , 39 08003 BARCELONA

0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

X