octubre, 2019

7oct - 10oct 70:00oct 10Emergència Climàtica i la Transició EnergèticaReptes de la Catalunya Sud

Més

Detalls de l'esdeveniment

La Universitat Rovira i Virgili alinea les seves accions de govern amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, que inclou, com sabeu, l’acció climàtica vinculada a l’objectiu 14. En aquest sentit, una de les primeres accions de l’equip de govern de la URV, que tinc l’honor de presidir des de juny de 2018, va ser proposar al Claustre Universitari, òrgan de màxima representació de la comunitat universitària, l’aprovació d’un manifest d’adhesió a la demanda de Declaració d’estat d’emergència climàtica, alhora que refermava el seu compromís en la lluita contra el canvi climàtic.

Amb aquest objectiu, hem demanat a la Dra. Clare Goodess, investigadora en ciències del medi ambient de la Universitat d’East Anglia, que pronunciï la lliçó inaugural del curs 2019-2020. Tanmateix, volem que aquesta inauguració vagi més enllà de l’acte acadèmic habitual i s’emmarqui en una setmana dedicada al clima i la transició energètica, on es desenvolupin activitats de caràcter científic, social, de difusió a la ciutadania i d’apoderament a les institucions i persones de la Catalunya Sud per constituir un pol de referència per a l’emergència climàtica i la transició energètica.

Així doncs, la Universitat Rovira i Virgili organitza a la seva seu les jornades: Emergència climàtica i transició energètica els dies 7, 8, 9 i 10 d’octubre, les quals reuniran alguns dels principals experts mundials en aquests temes, però també representants polítics, assessors, activistes, periodistes i altres membres de la societat civil.

Pots inscriure’t a les jornades a través d’aquest enllaç.

Horari

7 (Dilluns) 0:00 - 10 (Dijous) 0:00

Localització

Universitat Rovira i Virgili. Campus Catalunya

0 Comment

Enviar un comentario

Tu e-mail no se publicará.

.

X