La Conca de Barberà acull aquest any la IV Immersió Estratègica d’INNOVI, el clúster vitivinícola català

Los días 6 y 7 de junio INNOVI organiza la cuarta edición de las jornadas anuales de Inmersión Estratégica con el objetivo de promover la reflexión estratégica de todos los agentes de la cadena de valor del sector vitivinícola de Cataluña, e impulsar la colaboración y la innovación en el sector.

Aquest any, el fil conductor de les jornades serà la innovació oberta, amb ponents de primer nivell que, entre d’altres temes, presentaran start-ups relacionades amb el sector vitivinícola i parlaran sobre com potenciar la innovació i emprenedoria dins de les empreses. També es presentarà una plataforma digital d’innovació i co-creació que té l’objectiu de facilitar i potenciar la resolució de reptes del sector a través de la col·laboració entre professionals i empreses de l’ecosistema clúster.

Les Jornades d’Immersió Estratègica, que també compten amb activitats de networking i intercanvi entre els assistents, aquest any es portaran a terme a la DO Conca de Barberà, a les instal·lacions de la Hostatgeria de Poblet i inclouen una visita al Monestir de Poblet, tast de vins de la DO Conca de Barberà en col·laboració amb el Consell Regulador de la Denominació d’Origen de la Conca de Barberà i visita i activitat a Castell de Milmanda (Família Torres).

Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar online en modalitat d’un dia o de dos dies. Estan obertes a la participació de totes les empreses i organitzacions de la cadena de valor del sector vitivinícola i els socis d’INNOVI disposen d’un descompte en el preu de l’entrada.

Share this Post!

About the Author : Mònica Monera


0 Comment

Send a Comment

Your email address will not be published.

.

X