INNOVI i Vitivin col·laboren per promoure la transferència de coneixement al sector vitivinícola

Després d’un temps amb diferents col·laboracions, INNOVI i Vitivin han signat aquesta setmana un acord de col·laboració amb l’objectiu de maximitzar els esforços que ambdues entitats estan duent a terme en la transferència tecnològica en el sector vitivinícola.

Vitivin és una plataforma de transferència tecnològica i de coneixement del sector vitivinícola amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament territorial del sector vitivinícola.

Vitivin promou la cooperació entre les diferents parts del sector vitivinícola, sempre d’una manera professional i tècnica, afavorint el desenvolupament territorial i intel·lectual, la dignificació del producte i l’activitat econòmica.

En aquest sentit, el portal professional Vitivin obra la possibilitat de generar  sinergies i la creació de contactes potencials dins del sector amb la promoció de la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, el qual juga un paper principal en el món vitivinícola i agrícola en general.

Un primer avantatge pels socis d’INNOVI és la possibilitat de participar en les formacions que té Vitivin disponibles al preu de socis PREMIUM, que equival a més d’un 25% de descompte. Aquestes formacions estan molt relacionades amb temàtiques actuals d’interès com per exemple el màrqueting online o la viticultura ecològica.

Els socis PREMIUM de Vitivin tenen accés a tots els continguts que ofereix la plataforma com, per exemple, les gravacions de les jornades passades sobre transferència de coneixement del sector vitivinícola; entrevistes a persones rellevants del sector; cursos online sobre temàtiques concretes; ofertes de feina; entre altres continguts d’interès.

Un dels punts en comú que tenen Vitivin i INNOVI és que la innovació està en el seu ADN. Vitivin promou la transferència de coneixement de les activitats innovadores que es duen a terme en el sector i INNOVI promou la competitivitat de les seves empreses a través de la innovació, amb projectes, jornades i altres activitats.

Share this Post!

About the Author : David Arrieta


0 Comment

Send a Comment

Your email address will not be published.

.

X