juny, 2020

5jun10:00- 0:00Repercusió en els models de negoci del nou escenari Covid

Més

Detalls de l'esdeveniment

En aquesta sessió virtual, aprendràs a construir una primera guia de pensament per valorar els impactes de la situació actual. Ho faràs a través de sis afectacions que suposen un nou escenari amb noves oportunitats i amenaces, amb implicacions importants en la forma que tenim de fer negocis i en els mateixos models de negoci.

Podem assegurar que la Covid-19 és un autèntic ‘cigne negre’ al qual ens enfrontem des del desconeixement. Aquesta pandèmia ens ha dut noves afectacions en allò que representa la nostra vida, accelerant aquelles tendències que ja havien estat identificades, generant noves dinàmiques i creant nous hàbits de socials i de consum. En aquesta turbulència en què estem vivint i encara sense visualitzar del tot l’impacte que tindrà tant en les nostres vides com en l’economia.

Participa en aquesta sessió per conèixer com la crisi actual obre nous escenaris, tant en l’àmbit de sectors industrials, de serveisretail gran consum.

No t’ho perdis!

Aquest seminari és el primer del Cicle Catalunya Clústers “ESTRATÈGIES PER ENCARAR EL FUTUR”, organitzat per ACCIÓ i pels 29 clústers del programa Catalunya Clústers.

Horari

(Divendres) 10:00 - 0:00

Organitzador

ACCIÓ

0 Comment

Send a Comment

Your email address will not be published.

.

X