octubre, 2019

22oct0:00- 0:00Hackató: Com apropar als joves al món del vi?Creem solucions perquè els joves s’acostin al món del vi i el cava

Més

Detalls de l'esdeveniment

Participa en aquest taller dinàmic, creatiu i divertit per generar idees innovadores per promocionar el vi i el cava entre el públic jove.

 

 “Per què els joves no consumeixen vi i cava?”

El vi i el cava formen part de la història de Catalunya i han generant una cultura vitivinícola que ens caracteritza i posiciona. Per aquest motiu és un sector a cuidar, mantenir i evolucionar per a tenir continuïtat en el mercat.

El Clúster vitivinícola català INNOVI, ha detectat que el segment de clients joves (entre 18 i 25 anys) tenen preferència per altres licors i gairebé no consumeixen vi i cava. Per mantenir el sector, s’ha arribar a aquest nínxol del mercat mantenint el valor del producte i potenciant el consum saludable i responsable d’aquest.

La hackató es tracta d’un taller dirigit per experts en innovació oberta, on a través de diferents dinàmiques col·laboratives entre els participants, s’identifiquen diverses solucions als reptes plantejats. L’objectiu d’aquesta hackató és  desenvolupar eines i idees per apropar el vi als joves.

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza aquesta hackató en col·laboració amb l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech (Escola Espiells de Sant Sadurní d’Anoia) i INNOVI.

Participa i guanya interessants premis!

Inscripció gratuïta al següent enllaç: vull participar-hi!

Més informació sobre què és una hackató aquí

Cartell bases de participació

Horari

(Dimarts) 0:00 - 0:00

Localització

Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech

Organitzador

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

0 Comment

Send a Comment

Your email address will not be published.

.

X