El clúster INNOVI renova la seva Junta Directiva a l’Assemblea General de Socis

La legislatura de la Junta Directiva d’INNOVI té una durada de quatre anys a excepció del President i Vicepresident que els càrrecs tenen una durada de dos anys

INNOVI va celebrar el passat 15 de març l’Assemblea General Ordinària de socis. Com cada any, es va entregar la memòria anual de 2018 i es va escollir la nova junta directiva que va presentar la candidatura.

Clara Santamaria, clúster manager d’INNOVI, va explicar totes les fites aconseguides durant el 2018. Després de l’aprovació de l’acta de l’anterior assemblea, es van presentar els 12 socis que s’han inscrit al llarg de l’any 2018 fent un total de 60 socis.

El 78% dels associats són empreses, les quals es segmenten en 7 empreses grans i 40 pimes (5 mitjanes, 20 petites i 15 microempreses).

El 22% restant són institucions, 6 universitats i centres tecnològics, 3 associacions i 4 ens de l’administració pública.

Pel què fa a la tipologia de les empreses, el 47% són cellers, el 28% indústria auxiliar i el 25% restant són serveis auxiliars i assessorament.

A continuació, Clara Santamaria va exposar l’informe de la gestió tècnica parlant sobre els projectes R+D+i que s’han treballat durant el 2018 que, alguns, tenen continuació durant el 2019. En el total dels 18 projectes portats a terme, hi ha més de 80 empreses implicades (40 de beneficiàries i 40 de col·laboradores), i estan recolzats per administracions públiques amb més de 3,3M€ amb una subvenció superior als 2M€.

Pel què fa a les jornades i activitats, l’oficina tècnica d’INNOVI, ha organitzat un mínim de dues jornades cada mes.

Per altra banda, la clúster manager va explicar les novetats a la web d’INNOVI la qual ofereix nous serveis com un apartat nou exclusiu pels socis d’eines i software de suport a l’empresa i un nou estudi de mercat, en aquest cas, sobre el consumidor digital i l’ecommerce en el sector alimentari i de begudes. També hi ha un apartat obert on s’ofereixen avantatges exclusius dels socis pels socis.

Clara Santamaria va finalitzar la seva intervenció exposant les noves accions que es duran a terme al 2019 en relació a projectes d’innovació, activitats, jornades i formacions.

A continuació, Ferran Mata, tresorer d’INNOVI, va presentar l’estat de comptes amb el tancament de 2018 auditat i el pressupost de 2019. Com a novetat, Ferran Mata va explicar que la partida de serveis s’ha vist incrementada gràcies a la contractació del nou Director Tècnic de l’Escola de Poda, Roc Gramona, el qual ha impulsat i organitzat aquest any cursos de poda, no només dins de Catalunya, sinó també fora.

Finalment, abans de les votacions de la nova junta, Jaume Mata, President d’INNOVI, va parlar de la seva experiència com a president. Primer va agrair a en Pere Escolar, primer president del mandat de quatre anys finalitzat d’aquesta junta, agraint a la seva gestió, gràcies a la qual el clúster havia agafat una dinàmica molt bona. En segon lloc, va agrair l’assessorament de Xavier Agell en relació als Estatuts i Règim intern de l’entitat. Addicionalment, va agrair als membres de la Junta Directiva pel seu saber fer i la seva bona voluntat durant aquests quatre anys.

Jaume Mata: INNOVI és l’associació que més justifica la quota de qui participa ja que garanteix un retorn més elevat que la pròpia quota.

Va remarcar la importància de la participació dels socis en els projectes i activitats que organitza el clúster.

Jaume Mata: INNOVI és una arrel ferma. És un cep amb els anys necessaris per a ser molt productiu i està en el moment de decidir quin vi vol ser, cap a on vol anar i quines aliances vol tenir.

Finalment, es va procedir a la votació de la candidatura única que es va presentar.

Amb més de la meitat de vots a favor, es va constituir la nova junta la qual està formada per:

 • Presidència – Juvé i Camps, Robert Altisen
 • Secretaria – URV, Lourdes Jané
 • Vicepresidència – Miguel Torres, Mireia Torres
 • Tresoreria – Propietat d’Espiells, Ferran Andreu
 • Vocalia
  • Adecco, Ferran Mata
  • Codorníu, Vicenç Segalés
  • Eurecat, Carles Fradera
  • Gramona, Jaume Gramona
  • ICSuro, Albert Hereu
  • Sumarroca, Josep Puig
  • Vilarnau, Damià Deas

Seguidament, Robert Altisen, nou president d’INNOVI, va donar unes paraules de benvinguda i es va concloure la reunió amb un pica-pica i una copa de cava.

Compartir noticia

About the Author : Mònica Monera


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

X