S’inicia el cicle de webinars L’hora de la INNOVació

Al llarg del segon semestre del 2020 INNOVI ha organitzat una sèrie de webinars agrupats sota el títol l’Hora de la INNOVació que tenen per objectiu apropar les darreres novetats del sector als diferents actors.

L’estructura dels webinars serà sempre la mateixa: 3 xerrades de 15 minuts de diferents empreses o institucions presentant alguna innovació o tendència, amb 15 minuts més de taula rodona i preguntes.

Les temàtiques s’han organitzat pensant en el públic objectiu que hi pugui està interessat. Així, hi haurà xerrades enfocades a celler, d’altres a viticultors i fins i tot alguna a màrqueting i comercialització.

El cicle s’inicia amb la xerrada Industria 4.0 en els cellers. Hi intervindran Vega instruments, presentant una tecnologia innovadora pel càlcul de volums i distàncies, la Fundació ICSuro amb els resultats d’un estudi sobre el control ambiental al celler, i la Universitat Rovira i Virgili amb una ponència sobre l’aplicació de la seqüenciació massiva en el control microbiològic dels vins de criança.

La següent ponència serà amb ADECCO, The Be Brand i IRTA que ens introduiran noves metodologies de treball en l’escenari postCOVID.

Aquí teniu les dates* i els noms de les jornades de tot el cicle:

23/06/2020 | Industria 4.0 i cellers.

30/06/2020 | La nova normalitat en el sector vitivinícola.

14/07/2020 | Aplicació intel·ligent de fitosanitaris.

20/10/2020 | La tecnologia per aproximar-nos al consumidor

10/11/2020 | Tractaments innovadors per efluents en el sector vitivinícola

*Subjectes a canvis.

Compartir noticia

About the Author : Mònica Monera


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X