Celebrem 10 anys d’INNOVI, el clúster vitivinícola català

L’any 2009 arrel d’una iniciativa público-privada va néixer INNOVI, el clúster vitivinícola català.

Des dels nostres orígens, l’objectiu d’INNOVI ha estat la millora de la competitivitat de tota la cadena de valor mitjançant la innovació col·laborativa entre els diferents agents que la conformen: viticultors, elaboradors, indústria i serveis auxiliars, universitats i centres de recerca, i associacions i administracions públiques.

L’objectiu d’INNOVI és la millora de la competitivitat de tota la cadena de valor mitjançant la innovació col·laborativa entre els diferents agents que la conformen.

Al llarg d’aquests 10 anys hem generat un centenar de projectes innovadors i col·laboratius, i més de 200 activitats per acostar els coneixements tecnològics i de mercat a les empreses vitivinícoles.

Per celebrar-ho, el proper 12 de març organitzem un sopar amb el lema “Innovació + Viticultura = Competitivitat” que serà en obert tant a socis com a professionals del sector, i tindrà lloc a la Sala Gamma del CosmoCaixa a les 20h. La inauguració anirà a càrrec d’en Xavier Marcet, que ens mostrarà les possibilitats que ofereix la innovació per afrontar els nous reptes dels segle XXI a la viticultura.

En l’actualitat, a INNOVI comptem amb 64 socis, 78% dels quals són empreses i el 22% centres de coneixement i administracions. Els socis representen més del 75% del volum de facturació del sector a Catalunya i les empreses membres ocupen a més d’11.000 treballadors. Actualment està presidit per Juvé & Camps amb Família Torres, Universitat Rovira i Virgili, Gramona, ADECCO, Eurecat, Codorníu, l’Institut Català del Suro, Sumarroca i Vilarnau, a la Junta Directiva.

En el nostre Pla Estratègic incorporem, com a principals línies de treball: la sostenibilitat, la digitalització, i els nous productes, processos i serveis, sempre a partir de la generació de projectes d’innovació col·laboratius, la capacitació i la transferència tecnològica.

Fins el proper 4 de març, les inscripcions estan obertes a la participació de totes les empreses i organitzacions de la cadena de valor del sector vitivinícola.

Els socis d’INNOVI tenen el sopar gratuït per a dues persones. Sinó, té un cost de 40€ per persona.

T’esperem el proper 12 de març al CosmoCaixa Barcelona!

Compartir noticia

About the Author : David Arrieta


0 comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de e-mail no será publicada.

.

També et pot interessar…

X