novembre, 2018

8nov9:30- 14:00Matins d'innovació: recerca en viticulturaSeminari Tècnic

Més

Detalls de l'esdeveniment

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) promou, en el marc del Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya, els Matins d’innovació agroalimentària amb el propòsit de conèixer les activitats de recerca i d’experimentació en els diferents sectors productius i obrir un debat. Per fer-ho es compta amb els principals organismes que realitzen recerca en un àmbit determinat així com amb la representació d’organitzacions professionals i empreses del sector.

En aquesta edició es presentaran les activitats d’experimentació i recerca que es realitzen entorn a la viticultura a Catalunya les quals són el punt de partida cap a l’aplicació posterior de nous coneixements, tècniques i pràctiques.

El DARP, a través del Servei d’Innovació Agroalimentària, va començar a organitzar els seminaris “Matins d’Innovació Agroalimentària” a l’any 2008; des de llavors, en aquests 10 anys s’han realitzat un total de 22 seminaris en diversos àmbits, amb la participació d’un miler de persones.

Horari

(Dijous) 9:30 - 14:00

Localització

Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech

Organitzador

INCAVI

0 Comment

Enviar un comentario

Tu e-mail no se publicará.

.

X