novembre, 2018

8nov10:00- 11:30CATALAN WINES USAVILAFRANCA DEL PENEDÈS

Més

Detalls de l'esdeveniment

La participació en el programa permet presentar les teves referències als tres tastos de vins exclusius que organitzem amb importadors i distribuïdors locals de diferents ciutats del país. Volem destacar que el 73% dels cellers catalans participants a Catalan Wines USA han tancat acords comercials durant la seva participació.

Des del naixement de Catalan Wines USA l’any 2010, ja s’han organitzat 28 actes distribuïts pel territori dels Estats Units, visitant un total de 16 estats americans. En aquest temps, s’han contactat més de 5.000 professionals, un 32% dels quals eren importadors o distribuïdors i el 51% eren punt de venda (HORECA i botiga). Més d’un miler d’empreses americanes han confirmat la seva assistència als actes de Catalan Wines USA, on s’han promocionat més de 125 vins de més de 50 cellers catalans (de 10 Dominacions d’Origen diferents).

Internacionalització
Vins, caves i begudes

Informar-te sobre el funcionament del mercat del vi i el cava als Estats Units i conèixer les noves ciutats que es visitaran en l’edició 2019-2020.

Un celler català o una Denominació d’Origen catalana.

10.00 h
Benvinguda
Joan Manel Montfort, tinent d’Alcalde de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior i regidor de Seguretat Ciutadana, Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Marta Vidal, membre de la Junta Directiva de la FEGP i CEO de Vallformosa

Cristina Fabián, delegada d’ACCIÓ a l’Alt Penedès, Garraf i Maresme

10.10 h
El mercat del vi als Estats Units i el servei Catalan Wines USA
Conchita Muñoz, directora de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Miami
11.00 h
Torn obert de preguntes
11.30 h
Fi de l’acte

Horari

(Dijous) 10:00 - 11:30

Localització

Centre Àgora

Centre Àgora, Plaça Àgora 1, 08720, Vilafranca del Penedès

Organitzador

ACCIÓ

0 Comment

Enviar un comentario

Tu e-mail no se publicará.

.

X