ECOLLEVAT

Projecte pilot de producció de llevats ecològics per a l’elaboració de vins escumosos

Ajut a la Cooperació per a la Innovació. Operació 16.01.01 del PDR de Catalunya 2014-2020

El projecte té per objectiu general produir llevats ecològics per a vins i escumosos, que permeti a les empreses diferenciar el seu producte a través de la utilització de la biodiversitat de microorganismes existents en les seves parcel·les.

Les empreses que aposten per elaborar vins i caves ecològics com a millora de la competitivitat qualitativa en el sector no poden elaborar-los amb llevats autòctons de les seves parcel·les i multiplicats amb matèria primera ecològica.

El projecte pilot innovador es proposa cobrir aquesta necessitat.

Juvé & Camps

Juvé & Camps

Líder del projecte

Gramona

Gramona

Membre

Torelló Llopart

Torelló Llopart

Membre

Freixenet

Freixenet

Membre

Segura Viudas

Segura Viudas

Membre

INNOVI

INNOVI

Coordinador

INCAVI

INCAVI

Centre d'Expertesa

DARP

DARP

Cofinançament

FEADER

FEADER

Cofinançament

X