Les següents empreses donen avantatges exclusius pels socis d’INNOVI.

Institut Català del Suro

L’Institut Català del Suro (ICSuro) és un consorci público-privat, creat per Decret de Presidència l’any 1991, format pels Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (qui ostenta la presidència), el Departament d’Empresa i Ocupació, així com, AECORK (Associació d’Empresaris Surers de Catalunya), el Consorci Forestal de Catalunya, la Cambra de Comerç de Girona, la Cambra de Comerç de Palamós, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, els Ajuntaments de Palafrugell i Cassà de la Selva, la Universitat de Girona, la Xarxa Europea de Territoris Surers i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

Serveis
 • Solucions innovadores i projectes d’investigació
 • Cursos i tallers de formació
 • Serveis d’assessorament per a empreses
  • Seguretat alimentària
  • Sostenibilitat
Més informació
Tarifes per INNOVI
 • Els socis d’INNOVI tindran un descompte del 10% en els serveis analítics.

Adecco

Adecco és un dels principals proveïdors mundials de solucions de recursos humans.

Adecco s’acosta al sector agrari, focalitzant la seva activitat en l’ajut a aquelles empreses, societats cooperatives agràries i societats agràries de transformació, que realitzen tasques de producció i manipulació agrícola. El 2015, Adecco va realitzar més de 35.000 contractacions a Espanya en el Sector de l’Alimentació i Begudes, sent referent en la gestió de la temporalitat.Adecco

Serveis
 • Treballem per a que uns altres puguin fer-ho. El nostre pilar fonamental són les persones, per elles treballem dia a dia, per aconseguir que tothom pugui accedir a una feina. I ho fem, sempre innovant, de la mà dels nostres clients, oferint-los un valor diferencial amb les nostres solucions en Recursos Humans, aconseguint junts identificar i potenciar el talent de les persones, per fer que les nostres empreses siguin cada cop més productives i competitives.A Adecco apostem per l’especialització en sectors, entre els que es troba Adecco alimentació, especialitzada en el reclutament, avaluació, selecció i formació de professionals per empreses del sector alimentació i begudes.
Tarifes per INNOVI
 • 20% de descompte a tots els seminaris de formació organitzats per Adecco.
 • Condicions especials en tarifes de treball temporal, formació a mida i selecció directa pels socis d’INNOVI.

Rius & Rius Assessors

Rius & Rius Assessors és una assessoria especialitzada en el sector vitivinícola.

La consultoria va iniciar la trajectòria l’any 1960 amb la voluntat de donar un servei integral i de qualitat a les empreses del sector vitivinícola. Avui, complau constatar que la companyia manté vius els valors que la van inspirar i continuen sent els seus actius diferencials: rigor professional, qualitat de servei i tracte personalitzat .

Amb el pas del temps, aquests principis han posicionat Rius&Rius com a consultora líder del sector a Catalunya i de referència per a les regions vitivinícoles d’Espanya.

L’entorn empresarial vitivinícola és complex i de naturalesa específica. Per això Rius&Rius ofereix serveis d’assessorament, planificació i gestió de totes les accions de desenvolupament tècnic, jurídic, administratiu i formatiu que les empreses necessiten per obtenir la millor rendibilitat dels seus recursos.

Donar respostes i solucions eficaces a totes les necessitats del client és el lema fonamental de la consultoria i es tradueix en un sol concepte: servei integral de qualitat.

Tarifes per INNOVI
 • xx% de descompte per a socis d’INNOVI.
X