AGENDA

Properes activitats


11a ed. | Premis Ruralapps 2024

Ens complau informar-vos de la nova convocatòria dels Premis Ruralapps que el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya (DACC) acaba de publicar.

Els premis Ruralapps tenen l’objectiu de distingir les empreses que han desenvolupat un programari funcional i/o solucions tecnològiques que contribueixen a la millora dels sectors agroalimentari, forestal i/o del medi rural o bé, que faciliten l'accés a la informació, en aquests àmbits a la ciutadania.

Bases del concurs

Nota de Premsa

Publicació al DOGC

Ja es poden començar a preparar les candidatures per presentar-les fins ...

Combatem la sequera: Eines de monitoratge de l'estat hídric de la vinya

Escola Agrària Mercè Rossell - Espiells

25 abril 2024

En el context d'actual sequera, a les zones de secà, els cultius agrícoles es troben exposats a dèficits hídrics substancials que superen amb escreix els nivells observats anteriorment, i suposen una amenaça important per a la sostenibilitat i la productivitat dels cultius a la regió. 

La vinya, tot i ser una espècie ben adaptada a l'escassetat d'aigua, requereix un mínim d'aigua per assegurar el creixement vegetatiu i la fotosíntesi indispensable per la producció rendible i de qualitat. 

En aquesta jornada diferents experts explicaran què podem fer per enfrontar la manca d'aigua i com podem conèixer l'estat del sol ...

Curs de gestió de petits cellers

Escola d'Enoturisme de Catalunya - Vilafranca del Penedès

25 abril 2024

Aquest curs està dirigit a persones interessades en la capacitació en diversos aspectes clau de la gestió de petits cellers per aconseguir construir unes bones bases en les seves primeres fases i/o ajudar en el seu canvi estratègic en els següents eixos:

1.Estratègia i gestió

2.Comercialització

3.Internacionalització

4.Digitalització

5.Comunicació i Sostenibilitat

L’objectiu del curs és donar les eines necessàries per a que els petits cellers puguin desenvolupar un pla estratègic global d’acord amb els principals eixos d’activitat 

Aquest curs té unes sessions compartides amb el curs de màrqueting digital de manera que els dos ...

Hispack 2024

Recinte Gran Via Barcelona

7 maig 2024

Som col·laboradors de l'Hispack 2024!El punt de trobada més rellevant de l’ecosistema del packaging al sud
d’Europa

Durant 4 dies, milers de professionals i expositors del món de l’empaquetatge ens converteixen en el seu punt de trobada, un aparador privilegiat on es poden descobrir
les solucions i les tendències que marquen el rumb del sector.

Empreses i professionals de diverses indústries venen a presentar les seves novetats en una cita que genera oportunitats de negoci, fomenta noves col·laboracions i aposta pel coneixement i la innovació per impulsar el packaging com a palanca del creixement sostenible.

Pàgina per realitzar el pagament dels cursos de poda de respecte.

Activitats anteriors


  • Jornada de presentació del projecte Agrifood Fase 2

    ONLINE

    El proper 16 d'abril a les 12:30 tindrà lloc el webinar de presentació final dels resultats assolits en el marc del Projecte AEI AGRIFOOD-ENV-DSS en la seva Fase 2.El projecte AGRIFOOD-ENV-DSS ha treballat en la investigació i desenvolupament d'un nou sistema digital avançat, com a eina d'ajuda a la presa de decisions en la indústria agroalimentària amb l'objectiu d'optimitzar els processos de producció i reducció de la empremta ambiental en la indústria agroalimentària, especialment. El sistema AGRIFOOD-ENV-DSS realitza l'adquisició i gestió de dades de camp a través d'una aplicació web, un chatbot, i integrant la informació amb la ...

  • Presentació del projecte Localvino F3

    ONLINE

    El proper 15 d'abril a les 10:00h tindrà lloc la presentació dels resultats assolits en el marc del projecte LOCALVINO en el marc del projecte en la seva fase 3 "Implementació de l'IoT en camp i certificació Blockchain per part de les DOPs per garantir al consumidor la tracabilitat dels vins espanyols".

    Aquest projecte, que ha estat en desenvolupament des de novembre de 2021, en diferents fases, té com a objectiu principal la implementació de tecnologies de la Indústria 4.0, com l'Internet de les Coses (IoT) i la certificació Blockchain, per prevenir possibles frauades en la indústria vinícola ...

  • Assemblea General de Socis d'INNOVI 2024

    Centre de Visites de Torres

    Assemblea General ordinària de Socis d'INNOVI! 

    No oblidis inscriure't!

  • Línia oberta d'ajuts en inversions als cellers

    Edifici de l'Enològica C/ Amàlia Soler, 29 08720

    Informació sobre el curs: https://promocioeconomica.vilafranca.cat/agenda/linia-oberta-dajuts-en-inversions-als-cellers 

    Formació 100% subvencionada 

    Inversions directament destinades a la producció de productes vitivinícoles  (des de la transformació del raïm fins a l’embotellat o envasat i etiquetat del producte vitivinícola al celler).

    Inversions directament relacionades amb el control de qualitat.

    Inversions directament relacionades amb la comercialització dels productes vitivinícoles.

    A l'inici de la sessió es farà presentació de la Volta: projecte de logística compartida per ajudar als cellers de l'Alt Penedès.

  • Inici Curs d'Exportacio de Vins

    Escola d'Enoturisme de Catalunya - Vilafranca del Penedès

    Aquest curs esta dirigit a empreses que ja duen a terme algun tipus d'exportació i que busquen actualitzar-se i descobrir noves oportunitats. En aquesta formació, es realitzarà una actualització sobre els ajuts disponibles actualment, a més d’explorar els mercats xinès, nord-americà, alemany i dels països del nord d'Europa. També es tractarà l'aplicació de la intel·ligència artificial a la presència digital. Durant el curs, els participants adquiriran coneixements per millorar les seves operacions d'exportació i es posaran al dia amb les tendències actuals dels principals mercats internacionals.

    Objectius  del Curs: Al finalitzar el curs, els participants hauran adquirit:

    Una comprensió profunda ...
  • Wine Innovation Week 2024

    Empordà, Penedès, Sant Cugat del Vallès.

    Els dies 3, 4 i 5 d'abril tindrà lloc la 3a edició de la Wine Innovation Week!

    La Wine Innovation Week (WIW) d’INNOVI és una oportunitat única per a conèixer les darreres tendències i novetats al món del vi.

    Durant aquests tres dies, empreses de la cadena de valor vitivinícola compartiran les seves experiències i projectes innovadors.

    La temàtica a tractar en aquesta tercera edició és Noves tendències al llarg dels processos vitivinícoles. Cada dia se centra en un àmbit diferent: El primer dia viticultura, el segon enologia i el tercer comunicació.

    El dia 3 d’abril, el dia centrat ...

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies